Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 4.0/8

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Odgušenje kanalizacije Višnjica

Želeći da svim klijentima, u čijem stambenom ili poslovnom objektu postoji problem sa funkcionisanjem kanalizacionog sistema, omoguće najkvalitetniju uslugu, servisi koji su specijalizovani za odgušenje kanalizacije Višnjica će se pobrinuti da tu uslugu izvrše kad god je klijentu potrebno. A to ustvari znači da oni mogu shodno iznetim zahtevima i da izađu na teren posle završenog radnog vremena servisa, to jest u dane vikenda, ali i noću i tokom praznika. 

Odgušenje kanalizacije Višnjica 

Procedura je vrlo jednostavna i podrazumeva da apsolutno svako, ko je zainteresovan za odgušenje kanalizacije Višnjica treba prvo da kontaktira putem telefona odabrani vodoinstalaterski servis, te da precizira sa nadležnima kada će majstor izaći na teren. Razlog zbog čega je neophodno da oni posete konkretni objekat je vrlo jednostavan, budući da na osnovu ličnog uvida majstori mogu i da izvrše procenu koja usluga je bolja za primenu u tom slučaju. 

Stvar je u tome da osim ručnog odgušenja kanalizacioni horizontala i vertikala, ovi majstori isto tako shodno potrebama mogu da izvrše i mašinsko odgušenje kanalizacije Višnjica. Inače, u tom slučaju se koriste specijalne mašine, to jest vozila za odgušenje kanalizacije pod pritiskom, što svakako ima mnogo bolji učinak u određenim situacijama. 

Bude li se dogodilo da ni majstori ne mogu na osnovu procene da odluče koja je usluga bolja u određenom objektu, oni će klijentima da predlože dodatnu uslugu, koja podrazumeva snimanje kanalizacionog sistema mikro kamerama. U tom slučaju će majstori vrlo brzo dobiti sve informacije o stanju kanalizacioni horizontala, odnosno vertikala i celog sistema uopšte, pa će i formirati ponudu u skladu sa tim rezultatima. A prvo će biti izvršeno dijagnostičko snimanje cevi, a potom će majstori da izvrše mašinsko ili ručno odgušenje kanalizacije Višnjica, te će posle toga predložiti klijentima da bude izvršeno i kontrolno snimanje celokupnog kanalizacionog sistema. 

Podrazumeva se da ovi majstori mogu biti angažovani i ako u nekom objektu treba da bude izvršeno odgušenje sudopere ili kade, odnosno odgušenje pisoara, WC šolje ili lavaboa,a potpuno je svejedno koji tip objekta je u pitanju.

Pomenuti stručnjaci su specijalizovani i za izvršenje standardnih vodoinstalaterskih usluga, kao i za čišćenje ispiranje šahti, te septičkih jama, a po zahtevu klijenata mogu da izvrše i ispiranje taloga i masnoća iz celokupnog sistema.