Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 3.8/10

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Električar Voždovac 

Popravke svih elemenata elektroinstalacija, odnosno rasvete, ali i alarmnih i sistema za video nadzor će izvršiti svi električari Voždovac, onda kada to klijenti od njih budu zahtevali. 

Električar Voždovac 

Dugogodišnje iskustvo koje imaju u pružanju ovih usluga, kao i činjenica da isključivo koriste proverene delove, omogućuje da električari Voždovac klijentima daju sve garancije na izvršene radove koje su predviđene. 

Takođe je vrlo važno naglasiti da će oni na teren izaći vrlo brzo pošto ih klijenti budu kontaktirali, a s obzirom na to da nude i uslugu hitnih intervencija, to oni konkretne usluge pružaju i za vreme bilo kog državnog praznika ili u toku vikenda, odnosno noću i u večernjim satima, te svakako u radno vreme konkretnog servisa. 

Uzevši u obzir da električari Voždovac bivaju dodatno angažovani, kada je potrebno da izvrše hitne intervencije shodno pozivu klijenata, to se usluge tog tipa i naplaćuju na drugačiji način, odnosno cena je više nego kada se one vrše tokom radnog vremena servisa u kome su ovi majstori zaposleni. Klijenti će sva neophodna obaveštenja o tome dobiti blagovremeno, kako ne bi bilo nikakve zabune.

U okviru bilo kog objekta u izgradnji ovi majstori mogu da postave celokupnu elektroinstalaciju, a podrazumeva se da će u objektu bilo koje i površine i namene oni izvršiti sve popravke na elektroinstalacijama koje su neophodne. 

Ukoliko su u pitanju dotrajale elektroinstalacije, podrazumeva se da će električari Voždovac da za ene ili samo određeni deo ili celokupnu instalaciju u tom objektu. 

Isto tako mogu da ugrade i elektro razvodne ormare, zatim prekidače i automatske osigurače, kao i utikače, a sve u skladu sa dogovorom koji će imati sa klijentima. 

Specijalizovani su i za popravku svih kućnih aparata, tako da električari Voždovac mogu po zahtevu klijenata da poprave i mašinu za pranje posuđa i mašinu za pranje veša, zatim bojler i TA peć, kao i mašinu za sušenje veša, šporet i protočni bojler, ali i svaki drugi veliki ili mali kućni aparat. 

Ako u nekom objektu već postoji ugrađen interfonski sistem, a došlo je do kvara, električari Voždovac će učiniti sve da ga osposobe za buduće nesmetano korišćenje. U principu, to mogu da učine i u okviru sistema za video nadzor, kao i za sve elemente alarmnog sistema. 

A ne samo da mogu da izvrše popravke u okviru tih sistema, nego isto tako mogu i da projektuju kako alarmi i interfonski sistem, tako isto i sistem video nadzora, te da izvrše ugradnju svih potrebnih elemenata.