Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 4.0/8

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Električar Stari Grad 

Kad god to klijentima bude bilo potrebno, električari Stari Grad mogu da izađu na teren, te da otklone bilo koji problem vezano za funkcionisanje elektroinstalacija, ali i da poprave manje ili veće kućne aparate, te da izvrše mnoge druge usluge. 

Električar Stari Grad 

U novoizgrađenim objektima će postaviti elektroinstalacije kad god je to potrebno, a takođe će se električari Stari grad pobrinuti da po zahtevu klijenata poprave sve kvarove na elektroinstalacijama u bilo kom objektu. A ovi majstori mogu i prethodno dotrajale elektroinstalacije, odnosno sve njihove elemente da zamene u skladu sa zahtevima klijenata. 

Zahvaljujući činjenici da imaju sasvim dovoljno radnog iskustva, te da nastoje sve zahteve u najkraćem mogućem roku da ispoštuju, ovi majstori daju i propisane garancije za svoj rad. 

Ponudu će pripremiti na osnovu onoga što navedu klijenti, a poželjno je da majstori izađu na teren, kako bi videli šta je sve potrebno u tom prostoru da urade. 

Napominjemo da osim u privatnim kućama i pojedinačnim stambenim jedinicama, električari Stari Grad mogu konkretne usluge da izvrše i u stambenim zgradama. Takođe, njih mogu klijenti angažovati i za rad u bilo kojoj zdravstvenoj ili obrazovnoj instituciji, zatim u restoranima, hotelima ili kafićima, ali i u objektu bilo koje druge namene ili površine. 

Ukoliko to bude bilo potrebno, ugradiće i osigurače, kao i elektro razvodni ormar, a podrazumeva se da koriste najkvalitetnije delove. 

S obzirom na to da su brojni električari Stari Grad specijalizovani i za ugradnju interfona, ali i za popravku već ugrađenih sistema, njih mogu angažovati i stanari zgrada kako bi sproveli celokupnu instalaciju za interfonski sistem. A sve to isto se odnosi i na alarmne sisteme, ali i na sisteme video nadzora. 

Podrazumeva se da mogu biti ostvareni i zahtevi klijenata vezano za popravku manjih ili većih kućnih aparata, a u koje pored ostalih spadaju bojleri, šporeti i TA peći, s tim da će po zahtevu klijenata brojni električari izvršiti i servisiranje svih tih aparata u predviđenim rokovima. 

Iako u principu brojni servisi imaju uobičajeno radno vreme u toku sedmice, većina njih nudi i mogućnost izvršenja hitnih intervencija, tako da slobodno možemo reći da su neprekidno klijentima na raspolaganju. Uopšteno govoreći, ako to bude bilo potrebno, električari Stari Grad će i u tokom noći da izađu na teren, ali i u dane vikenda ili tokom praznika, te će naravno usluge hitnih intervencija naplatiti prema cenovniku koji je uvek viši nego onaj, koji se primenjuje kada majstori izlaze na teren tokom radnog vremena servisa. 

A ono što je posebno zanimljivo jeste da postoje električari Stari Grad koji vrše automatizaciju prostora, što se odnosi na takozvane pametne kuće, a o čemu će klijenti dobiti sve neophodne informacije ukoliko izabrani servis budu kontaktirali.