Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 3.8/10

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Odgušenje kanalizacije Skadarlija 

Kako mašinsko, tako isto i odgušenje kanalizacije Skadarlija uz korišćenje sajle, odnosno ručno se nalazi u ponudi mnogobrojnih servisa, koji su specijalizovani za vodoinstalaterske usluge.

Odgušenje kanalizacije Skadarlija

Ako se u objektu bilo koje kvadrature ili namene javi problem sa funkcionisanjem kanalizacionog sistema, a bez obzira da li su u pitanju vertikale ili horizontale, klijenti bi trebalo da kontaktiraju servis koji je specijalizovan za odgušenje kanalizacije Skadarlija, te da sa zaposlenima precizira i sve detalje koji su vezani za pružanje konkretne usluge. 

Stvar je u tome da uobičajena praksa podrazumeva da majstori moraju da se upoznaju sa stanjem u samom objektu, odnosno sa stanjem kanalizacionog sistema, jer je neophodno da oni donesu odluku da li je bolje izvršiti konkretnu uslugu ručno ili mašinski. Iz tog razloga napominjemo da klijenti moraju precizirati u kom terminu će majstori izaći na teren, a što će učiniti prilikom kontakta sa zaposlenima u odabranom servisu. 

Dijagnostičko snimanje mikro kamerama se primenjuje kada u kanalizacionom sistemu u bilo kom objektu nije tako jednostavno utvrditi gde je nastao tačno problem. Majstori će odmah posle toga da odluče da li je bolje izvršiti ručno ili mašinsko odgušenje kanalizacije Skadarlija, a zatim će izvršiti i kontrolno snimanje. 

Specijalizovani su zaposleni u ovim servisima i za odgušenje sudopere, odnosno čučavca i WC šolje, a po zahtevu će izvršiti i otčepljenje kade, odnosno slivnika i podrazumeva se da te usluge mogu biti primenjene ne samo u stambenim objektima, nego i u okviru medicinskih institucija, zatim u ugostiteljskim objektima i uopšteno govoreći, u prostoru čija namena može biti različita.

Neprekidno su dostupne sve te usluge klijentima, uzevši u obzir da postoji mogućnost i hitnih intervencija, odnosno izlaska majstora na teren nakon završenog radnog vremena samog servisa, te u dane praznika i vikenda. Napominjemo da se hitne intervencije svakako naplaćuju prema drugačijem cenovniku od uobičajenog, a u kom slučaju su cene uglavnom za nijansu više od standardnih, ali će svakako klijenti da budu detaljno sa time upoznati.
fotografije
ODGUŠENJE KANALIZACIJE SKADARLIJA
ODGUŠENJE KANALIZACIJE SKADARLIJA
ODGUŠENJE KANALIZACIJE SKADARLIJA 2
ODGUŠENJE KANALIZACIJE SKADARLIJA 3