Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 3.8/10

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Odgušenje kanalizacije Obrenovac 

Mnogobrojni servisi koji postoje na području Obrenovca u najkraćem mogućem roku nakon dobijenog poziva će da izvrše odgušenje kanalizacije i to kako u stanovima i kućama, odnosno u celoj zgradi, tako isto i u industrijskim postrojenjima, ali i u bilo kom poslovnom ili nekom drugom objektu. 

Odgušenje kanalizacije Obrenovac

Uz to što mogu izvršiti ručno, odnosno uz korišćenje sajle, vodoinstalateri će u skladu sa potrebama i zahtevima samog prostora izvršiti i mašinsko odgušenje kanalizacije Obrenovac. 

U skladu sa procenom stanja na terenu, a na koji će izaći u najkraćem mogućem roku posle poziva klijenta, majstori će ustanoviti šta je dovelo do problema sa funkcionisanjem kanalizacionog sistema u tom objektu, pa će pripremiti ponudu, odnosno odlučiti da li će izvršiti odgušenje pod pritiskom, a uz korišćenje specijalnih alata i vozila ili će koristiti samo ručnu sajmu. 

Obično oni mogu vrlo brzo i lako ustanoviti gde je nastao problem, ali postoji situacija kada je potrebno da bude izvršeno i snimanje kanalizacionog sistema u konkretnom objektu specijalnim mikro kamerama. Klijent će biti informisan i o tome da se često preporučuje izvršiti kontrolno snimanje celokupnog kanalizacionog sistema u određenom objektu mikro kamerama, kako bi bilo utvrđeno sa sigurnošću da je navedeni problem u potpunosti otklonjen. 

Napominjemo da mnogobrojni servisi, koji vrše odgušenje kanalizacije Obrenovac imaju i službu za hitne intervencije, tako da majstori u svako doba i dana i noći mogu da izađu na teren nakon dobijenog poziva. Svakako će klijenti biti informisani i od ceni, a koja se razlikuje ukoliko se odgušenje vertikala ili horizontala mora izvršiti nakon završenog radnog vremena određenog servisa. 

Podrazumeva se da majstori mogu izvršiti i odgušenje slivnika, sudopera i lavaboa, kao i kada i tuš - kabina, a po zahtevu klijenata će izvršiti i odgušenje WC šolja, zatim bidea i pisoara. 

U bilo kom prostoru, vodoinstalateri mogu da izvrše i dezinfekciju prostora, a ako je potrebno biće urađeno i čišćenje šahti, odnosno njihove ispiranje. 

Svakako da zaposleni u servisima, specijalizovanim za odgušenje kanalizacije Obrenovac mogu po zahtevu klijenata da pruže i standardne vodoinstalaterske usluge. Izuzev popravke bojlera i ventila, odnosa njihove zamene, vodoinstalateri će u određenom prostoru izvršiti i montažu baterija, potom sifona i ostalih kupatilskih i kuhinjskih elemenata. 

Ponudom je obuhvaćeno i renoviranje kupatila, ali i zamena vodovodnih i kanalizacionih cevi, te mnoge druge uobičajene vodoinstalaterske usluge.
fotografije
ODGUŠENJE KANALIZACIJE OBRENOVAC
ODGUŠENJE KANALIZACIJE OBRENOVAC
ODGUŠENJE KANALIZACIJE OBRENOVAC 2
ODGUŠENJE KANALIZACIJE OBRENOVAC 3