Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 4.0/8

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Električar Vračar

Ova beogradska opština je poznata po brojnim servisima, koji nude popravku svih elemenata elektro sistema i to kako u stambenim objektima, a bez obzira da li su u pitanju privatni stanovi ili kuće, odnosno stambene zgrade, tako isto električari Vračar mogu da izađu na teren i izvrše željenu uslugu u u okviru neke fabrike, zatim hotela ili drugog smeštajnog objekta, a po potrebi će izvršiti te usluge i u vrtićima, školama i na fakultetima, odnosno u zdravstvenim institucijama i u svakom drugom objektu, gde to klijent bude zahtevao. 

Električar Vračar

Savremene alate, ali i kvalitetne rezervne elemente koriste svi električari Vračar, a čemu treba dodati i njihovo radno iskustvo koje je na visokom nivou, pa iz tog razloga oni pružaju neophodne garancije na sve izvršene radove. 

Takođe, mogu izvršiti i hitne intervencije i to praktično govoreći kad god je potrebno, to jest u prilici su da izađu na teren i za vreme bilo kog praznika, odnosno u dane vikenda ili u toku noći, odnosno kad god za tim postoji zahtev klijenata. Moraju znati klijenti da se hitne intervencije uvek prema drugačijem cenovniku naplaćuju, a informacije o tome će vlasnici određenog prostora, to jest osobe koje su nadležne, na vreme svakako da dobiju. 

Uz to što mogu da ugrade rasvetu i sve elemente koji su potrebni u bilo kom objektu, električari Vračar mogu i da izvrše sve neophodne popravke na rasvetnim elementima. Takođe će montirati i prekidače, kao i utikače, odnosno ugradiće automatske osigurače, a po zahtevu klijenata i elektro razvodne ormare. 

A što se tiče popravke kućnih aparata, slobodno možemo reći da ovi majstori bez ikakvih problema popravljaju i male i velike kućne aparate, kao što su na primer bojleri, grejalice i mašine za pranje suđa, zatim protočni bojleri, TA peći i šporeti, ali i mašine za pranje i sušenje veša i ostali aparati. 

Potrudiće se da maksimalno profesionalno ugrade i sistem za video nadzor, ali i alarmi i interfonski sistem u bilo kom objektu. A ono što je naročito važno jeste da električari Vračar po zahtevu klijenata mogu i da poprave sve elemente tih sistema, ukoliko oni u određenom objektu već postoje.