Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 4.0/8

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Odgušenje kanalizacije Tašmajdan

Sve uobičajene vodoinstalaterske usluge će izvršiti zaposleni u onim servisima, koji su specijalizovani za odgušenje kanalizacije Tašmajdan i to po najpristupačnim cenama i sasvim sigurno u najkraćem roku. 

Odgušenje kanalizacije Tašmajdan

Standardna usluga se odnosi na ručno i mašinsko odgušenje kanalizacije Tašmajdan, a zaposleni u ovim servisima će se potruditi da što je moguće pre pomognu klijentima, koji imaju potrebu za tim. Zapravo bi trebalo prvo klijenti njih da kontaktiraju i to putem telefona, te da se dogovore kada će majstori moći da izađu na teren, kako bi mogli lično da se upoznaju sa stanjem kanalizacionog sistema, što će im sasvim sigurno biti od koristi prilikom formiranja ponude za konkretnu uslugu. 

Postoji mogućnost i da majstori ne mogu tako lako da pronađu gde je došlo do začepljenja, pa se tada praktikuje da bude izvršeno dijagnostičko snimanje kanalizacionih sistema. Zapravo se u tom slučaju koriste namenske mikro kamere, koje snimaju kanalizacione horizontale ili vertikale, a dobijeni snimci pomažu majstorima da brzo reše nastali problem. 

Važno je da svi, u čijem prostoru je potrebno izvršiti odgušenje kanalizacije Tašmajdan, znaju da konkretna usluga može biti po zahtevu pružena kako u toku radnog vremena samog vodoinstalaterskog servisa, tako isto i nakon toga. Naime, službe za hitne intervencije imaju gotovo svi takvi servisi, te je uobičajena praksa da klijenti mogu da ih angažuju neprekidno, to jest i u dane vikenda, ali i u toku noći i za vreme praznika. Naravno da će hitne intervencije biti naplaćene prema odgovarajućem cenovniku, a koji je u većini slučajeva za nijansu viši od onoga, koji se primenjuje kada klijenti zahtevaju izvršenje konkretne usluge u toku radnog vremena servisa. U kome su zaposleni. 

Za čišćenje i dezinfekciju kako separatora i šahti, tako isto i septičkih jama, ali i za odgušenje kade, sudopere i WC šolje, odnosno ćučavaca i pisoara su, isto tako specijalizovani zaposleni u ovim servisima.