Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalater Mića Muf

  • 063/262 242
  • 011/21 81 000
  • Beograd
  • Ocena: 4.9/53

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Karaburma 

Kako u stambenim zgradama i stambenim jedinicama, tako i u okviru bilo kog industrijskog postrojenja ili poslovnog objekta će svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Karaburma izaći na teren, a kako bi vlasnicima bilo omogućeno da bez ikakvih smetnji koriste kuhinje i kupatila, odnosno da bi u najkraćem mogućem roku i po najpristupačnijoj ceni otklonili probleme koji su nastali u funkcionisanju kanalizacionih i vodovodnih sistema. 

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Karaburma

Izuzetno je značajna informacija da svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Karaburma ima i službu za hitne intervencije, a što podrazumeva da će problem u radu vodovodnog ili kanalizacionog sistema u bilo kom objektu biti u najkraćem mogućem roku otklonjen i tokom dana i tokom noći. Naravno da se cene usluga razlikuju ukoliko ih vodoinstalateri vrše u toku noći ili nakon završenog radnog vremena, ali će svaki klijent biti precizno informisan o ceni od strane nadležnih u odabranom servisu. 

Standardne vodoinstalaterske usluge uključuju zamenu sifona, odnosno baterija u kuhinjama i kupatilima, potom zamenu ili popravku ventila, te montažu tuš kabina, WC šolja i bojlera, kao i bidea i lavaboa, ali i svih ostalih kupatilskih i kuhinjskih elemenata. 

Ko god bude želeo da renovira kupatilo treba da zna da svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Karaburma može to da izvrši po zahtevu. Podrazumeva se da će majstor tom prilikom da se usaglasi sa klijentom oko toga šta je sve potrebno učiniti u konkretnom prostoru, odnosno da definiše ko će pribaviti repromaterijal i sanitarije, te u kom roku će biti poslovi završeni. 

Usluge odgušenja kanalizacije su, isto tako po zahtevu klijenata dostupne, a ponudom je obuhvaćena i usluga snimanja kanalizacionih sistema specijalnim mikro kamerama. Uopšteno govoreći, snimanje se preporučuje kada nije jednostavno utvrditi razlog koji je doveo do zagušenja, a kako bi se u najkraćem mogućem roku taj problem rešio. Trebalo bi da posle toga bude izvršeno i kontrolno snimanje kanalizacionog sistema, bez obzira da li su u pitanju vertikale ili horizontale, a kako bi klijent bio potpuno siguran da je problem rešen.
fotografije
VODOINSTALATER KARABURMA
VODOINSTALATER KARABURMA
VODOINSTALATER KARABURMA 1
VODOINSTALATER KARABURMA 2
VODOINSTALATER KARABURMA 3
VODOINSTALATER KARABURMA 4
VODOINSTALATER KARABURMA 5