Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 4.0/8

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Andrićev venac

Ponudom su zastupljene uobičajene usluge, ali i one koje se mogu svrstati u specifične vodoinstalaterske usluge, kao što je na primer odgušenje kanalizacije ili snimanje cevi uz pomoć specijalnih mikro kamera.

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Andrićev venac 

Ko god stanuje u ovom delu grada ima mogućnost da angažuje stručnjake, koji će izvršiti različite vodoinstalaterske usluge i to kako u stanovima, tako isto i u privatnim kućama i u stambenim zgradama.

Naravno da svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Andrićev venac podrazumeva i angažovanje u poslovnim objektima, potom u restoranima i ostalim ugostiteljskim objektima, kao i u industrijskim postrojenjima, al ii u okviru medicinskih institucija, te uopšteno govoreći, u apsolutno bilo kom drugom objektu, a sasvim svejedno koja mu je namena i koje je površine. 

A ako bude bilo potrebno, ovi majstori mogu i da izrade vodovodnu instalaciju u svakom objektu i da je zamene, što se sve isto odnosi i na kanalizacionu mrežu. 

Svakako da će različite vrste sanitarija i galanterije oni po zahtevu klijenata montirati, a ukoliko je potrebno izvršiti adaptaciju kupatila, dogovoriće se sa vlasnikom prostora oko svih radova koje je potrebno izvršiti. Ne samo da će vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Andrićev venac uključiti demontažu sanitarija i galanterije, te njihovu kasniju montažu, nego i skidanje pločica, kao i zamenu dotrajalih instalacija, ali i pripremu za postavljanje novih pločica, zatim odnošenje šuta i podziđivanje kada, kao i sve ostale usluge koje klijent bude zahtevao. 

U bilo kom prostoru ovi majstori mogu izvršiti i odgušenje kanalizacionih horizontala ili vertikala, kao i snimanje vodovodnih i kanalizacionih cevi mikro kamerama, a kako bi što sigurnija dijagnostika bila izvršena. 

Sve vrste kvarova na vodovodnim instalacijama će otkloniti svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Andrićev venac, a otvorena je i mogućnost saniranja prethodno oštećenih cevi i ventila. 

Naravno da mogu izvršiti i čišćenje, kao i dezinfekciju septičkih jama, a u industrijskim postrojenjima će po dogovoru sa nadležnima i zbrinuti industrijski otpad i to sve u skladu sa trenutno važećim zakonom o zaštiti životne sredine.
fotografije
VODOINSTALATER ANDRIĆEV VENAC
VODOINSTALATER ANDRIĆEV VENAC
VODOINSTALATER ANDRIĆEV VENAC 1
VODOINSTALATER ANDRIĆEV VENAC 2