Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 4.0/8

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Kumodraž I i II

Kako standardne usluge, tako i odgušenje kanalizacije, ali čišćenje septičkih jama i šahti, te mnoge druge usluge nude specijalizovani servisi, koji se nalaze na području ovih beogradskih naselja. 
Dodatna je prednost to što gotovo svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Kumodraž I i II ima i službu stručnjaka, koji vrše hitne intervencije, te vrlo brzo izlaze na teren nakon što dobiju poziv od klijenata.

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Kumodraž I i II

Ako su u pitanju hitne intervencije, svi klijenti moraju znati da gotovo svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Kumodraž I i II tom prilikom primenjuje cenovnik, koji je nešto skuplji nego standardni, te se podrazumeva da će vlasnika objekata ili nadležno lice sa tim detaljno upoznati. 

Ipak, najvažnije je to što će vrlo brzo biti rešili sve poteškoće kako u stambenim zgradama i pojedinačnim stanovima, odnosno u privatnim kućama, tako isto i u okviru bilo kog ugostiteljskog objekta (restoran, kafeterija, klub i slično), s tim da ovi majstori svoje usluge vrše i u fabrikama, zatim u industrijskim postrojenjima i u okviru bilo kog drugog prostora kada to klijenti od njih budu zahtevali. 

Prilikom njihovog angažovanja u nekom industrijskom objektu, osim odgušenja kanalizacije i dezinfekcije kanalizacionih cevi, vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Kumodraž I i II će se pobrinuti i za propisno skladištenje industrijskog objekta, a sve u skladu sa zahtevima koje pre toga nadležno lice konkretne fabrike bude navelo.

Naravno da mogu pristupiti i izvršenju svih onih usluga, koje podrazumeva adaptacija kupatila, a u kom slučaju će izvršiti sve popravke kako na kanalizacionom, tako isto i na vodovodnom sistemu. Isto tako po zahtevu mogu zameniti i ventile, baterije i vodokotliće, kao i bojlere i tuš kabine, ali i sve ostale sanitarne elemente i galanteriju. U slučaju da klijent to zahteva, majstori zaposleni u specijalizovanim servisima će skinuti stare pločice, te pripremiti podlogu za postavljanje novih, odnosno jednom rečju izvršiće sve usluge koje su potrebne da bi kupatilo bilo u skladu sa zahtevima klijenata adaptirano. 

Još jedna od usluga za koje su specijalizovani jeste i uvođenje vode u kuću, odnosno postavljanje vodovodne i kanalizacione instalacije u novoizgrađenim objektima.
fotografije
VODOINSTALATER KUMODRAŽ
VODOINSTALATER KUMODRAŽ
VODOINSTALATER KUMODRAŽ 1
VODOINSTALATER KUMODRAŽ 2