Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 3.8/10

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Bele vode

Kako u uobičajeno radno vreme, tako svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Bele vode može izaći na teren i u kasnim večernjim časovima, ali i tokom noći, uzevši u obzir da skoro svaki servis u tom delu grada ima i tim stručnjaka koji su zaduženi za vršenje hitnih intervencija. 

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Bele vode 

Svakako da je olakšavajuća okolnost za sve klijente to što skoro svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Bele vode vrši i hitne intervencije, što znači da se poteškoće u funkcionisanju kako vodovodnog sistema u određenom objektu, tako isto i kanalizacionog, mogu vrlo brzo otkloniti. A tom prilikom se usluge naplaćuju prema drugačijem cenovniku, koji bude u većini slučajeva za nijansu skuplji, uzevši u obzir da se zahteva angažovanje majstora van njihovog radnog vremena. Sa svim tim detaljima, kao i sa rokom za završetak radova će biti upoznati vlasnici prostora, u kome je potrebno izvršiti neku intervenciju. 

Naglašavamo da kako u stambenim zgradama, tako isto i u pojedinačnim stambenim jedinicama, ali i u privatnim kućama mogu biti izvršene sve neophodne usluge ovog tipa, ali naravno da svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Bele vode može pomoći i ako je problem nastao u nekom industrijskom postrojenju ili fabrici, odnosno u hotelu, medicinskoj ustanovi ili restoranu, te u svakom objektu bilo koje namene. 

Specijalizovani su pomenuti stručnjaci za sve vrste popravki kako sanitarija, tako isto i vodovodnih, odnosno kanalizacionih instalacija. 

A po zahtevu klijenata mogu izvršiti i montažu galanterije i sanitarija, odnosno njihovu prethodnu demontažu. 

Prilikom adaptacije kupatila ili kuhinje, ovi majstori mogu skinuti stare pločice i vodovodne instalacije, te ih zameniti, kao i pripremiti teren za postavljanje novih pločica. Naravno da će po zahtevu klijenata da izvrše i podziđivanje kade, odnosno sve popravke koje je potrebno izvršiti u konkretnom prostoru. 

Za odgušenje kanalizacije ručno i mehanički je specijalizovan skoro svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Bele vode, a dostupna je i opcija dijagnostičkog snimanja vodovodnih cevi. Specijalne mikro kamere se tada koriste, kako bi bilo sa sigurnošću utvrđeno gde je nastao problem i da bi on što pre bio rešen.

Isto tako moramo napomenuti i to da ovi majstori mogu izvršiti i čišćenje, ali i ispiranje i dezinfekciju septičkih jama i šahti, a u industrijskim postrojenjima će se pobrinuti i za odlaganje industrijskog otpada, odnosno za odgušenje kanalizacije i njeno čišćenje, kao i ispiranje.
fotografije
VODOINSTALATER BELE VODE
VODOINSTALATER BELE VODE
VODOINSTALATER BELE VODE 1
VODOINSTALATER BELE VODE 2