Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalater Mića Muf

  • 063/262 242
  • 011/21 81 000
  • Beograd
  • Ocena: 4.9/53

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Odgušenje kanalizacije Kopitareva gradina

Uz korišćenje specijalnih vozila, odnosno sistema će biti izvršeno odgušenje kanalizacije Kopitareva gradina, s tim što se podrazumeva da servisi koji su za izvršenje te usluge specijalizovani, mogu da izvrše i ručno odgušenje kako kanalizacionih horizontala, tako isto i kanalizacionih vertikala u svakom objektu. 

Odgušenje kanalizacije Kopitareva Gradina

Vrlo je važno da majstori prvo budu upoznati sa situacijom kanalizacionog sistema, odnosno cevi u određenom objektu, a da bi mogli da pripreme ponudu za odgušenje kanalizacije Kopitareva gradina, te da budu sigurni da li je dovoljno koristiti samo ručnu sajlu ili će biti neophodno koristiti i specijalna vozila, a kada se vrši odgušenje kanalizacije pod pritiskom. 

Bilo koja usluga da je u pitanju, vlasnici prostora će dobiti precizne informacije o njenoj ceni, a koja varira prvenstveno u zavisnosti od toga da li se vrši ručno ili mašinsko odgušenje kanalizacije Kopitareva gradina, te da li se konkretna usluga izvršava tokom radnog vremena servisa ili nakon toga. 

Naime, kada su u pitanju hitne intervencije, važi drugačiji cenovnik, uzevši u obzir da se u tom slučaju usluge izvršavaju u vreme kada konkretni servis ne radi, odnosno tokom noći, ali isto tako i u dane vikenda, te za vreme praznika. 

Ukoliko se radi o nešto većem nivou zaprljanja, te je majstorima teško da procene gde je nastao problem, a samim tim i da ga reše, biće izvršena usluga snimanja kanalizacionih cevi mikro kamerama. Kada budu dobili snimak, majstori će doneti odluku i da li je potrebno izvršiti mašinsko ili ručno odgušenje kanalizacije Kopitareva gradina, pa će na osnovu toga i formirati ponudu za klijente. 

Pored toga što ovu uslugu mogu izvršiti u bilo kom stambenom objektu, bez obzira da li je u pitanju privatna kuća, stan ili celokupna stambena zgrada, majstori mogu da budu angažovani i u nekom industrijskom postrojenju, odnosno u fabrici. Takođe, tom prilikom će oni da se pobrinu za industrijski otpad, ako to klijent od njih bude zahtevao, odnosno izvršiće njegovo zbrinjavanje i skladištenje prema aktuelnim zakonskim odredbama. Podrazumeva se da u hotelima, restoranima i kafeterijama, kao i u kafićima može biti izvršeno odgušenje kanalizacije Kopitareva gradina, ali i u domovima zdravlja, bolnicama, te u svakom drugom objektu, bez obzira da li je novoizgrađeni ili starijeg datuma, te potpuno svejedno koja mu je namena i površina.

Pored pomenute usluge, zaposleni u ovim servisima mogu da izvrše i sve one usluge, koje klijent zahteva prilikom adaptacije kupatila. Isto tako će se pobrinuti i da izvrše sve popravke na vodovodnom sistemu u bilo kom objektu, ali i da očiste septičke jame, kao i šahte i separatore po zahtevu klijenata, te da izvrše njihovu profesionalnu dezinfekciju.