Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 3.8/10

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Višnjica

Valjalo bi izdvojiti iz celokupne ponude specijalizovanih vodoinstalaterskih servisa na prvom mestu one standardne usluge, a koje podrazumevaju popravku vodovodnih instalacija i svih sanitarija, odnosno elemenata u kupatilima i kuhinjama, ali i odgušenje kanalizacionih sistema u različitim objektima. 

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Višnjica

Svakako da je za klijente značajna informacija da vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Višnjica stoje zainteresovanima na raspolaganju neprekidno, uzevši u obzir da gotovo svaki servis tog tipa ima i službu za hitne intervencije. Majstori u tom slučaju izlaze u najkraćem mogućem roku na teren, odnosno vrlo brzo nakon što ih klijent bude kontaktirao, kako bi prvo utvrdili stanje kanalizacionog ili vodovodnog sistema, a zatim i da bi konkretni problem što je moguće pre otklonili. 

Ako je neophodno da bude izvršeno odgušenje kanalizacije, ovi majstori će proceniti da li je bolja varijanta da ta usluga bude izvršena mašinski ili ručno, odnosno da li je neophodno da bude izvršeno i snimanje kanalizacionih cevi mikro kamerama. U principu, konkretna usluga se najčešće vrši kada majstori iz nekog razloga nisu u mogućnosti da relativno lako i brzo utvrde zbog čega je došlo do poteškoća u funkcionisanju tog sistema. A mahom će prvo izvršiti dijagnostičko snimanje cevi, a zatim će pristupiti otklanjanju konkretne poteškoće i na kraju će u skladu sa potrebama da izvrše i kontrolno snimanje kanalizacionih cevi. 

Podrazumeva se da po zahtevu klijenata može biti izvršeno i renoviranje kupatila, a potpuno je svejedno da li je u pitanju privatna kuća, stambena zgrada, odnosno pojedinačni stan ili neki medicinski, te ugostiteljski objekat. Takođe, svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Višnjica podrazumeva i angažovanje majstora u fabrikama i industrijskim objektima, kao i u bilo kom ugostiteljskom objektu, odnosno poslovnom prostoru. 

Od klijenata se očekuje da kontaktiraju izabrani servis putem telefona, te da se sa nadležnima dogovore oko termina izlaska na teren, mada kada su u pitanju hitne intervencije, majstori praktikuju da konkretni objekat posete što je moguće pre.

A ukoliko to bude bilo potrebno, vodoinstalateri mogu da pripreme i vodovodne instalacije u novoizgrađenim objektima, te da se pobrinuo oko postupka uvođenja vode u kuću, a svakako da će tom prilikom postaviti vodovodne instalacije i montirati sve elemente koji su potrebni. 

Prilikom adaptacije kupatila u bilo kom objektu, vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Višnjica će osim demontaže starih sanitarija, po zahtevu klijenata izvršiti i pripremu podloge za postavljanje pločica, ali i popravku svih elemenata vodovodnog sistema, te i montažu novih sanitarija.

Pomenuti majstori mogu biti angažovani i kada je potrebno izvršiti čišćenje, odnosno dezinfekciju i crpljenje septičkih jama, kao i šahti.

Naravno da mogu i da zamene ventile, ali i oštećene cevi, kao i bojlere i vodokotliće, odnosno bilo koji kupatilski element, bez obzira da li je u pitanju galanterija ili sanitarije.