Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 4.0/8

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Senjak 

Brzo i efikasno će gotovo svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Senjak, a po najpovoljnijim cenama ostvariti zahteve svih klijenata. 

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Senjak 

Na zahtev klijenata, osim uobičajenih usluga, a u koje spadaju I popravke i zamene svih elemenata vodovodnog i kanalizacionog sistema u bilo kom objektu, vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Senjak vrši i odgušenje kanalizacije. 

A na osnovu procene majstora, vezano najpre za stanje kanalizacionog sistema, a zatim i nivo zaprljana, biće doneta odluka da li je bolje da odgušenje bude izvršeno ručno ili uz korišćenje specijalnih mašina, a kada se ta usluga vrši pod pritiskom. Kada bude izvršio procenu, majstor će kreirati ponudu i detaljno informisati klijenta kako o ceni konkretne usluge, tako isto i o roku za njen završetak. 

Montažu svih sanitarija u novoizgrađenim objektima, ali i prilikom adaptacije kupatila će ovi majstori po zahtevu vlasnika prostora da izvrše. Isto tako oni mogu i da poprave različite elemente vodovodnog ili kanalizacionog sistema, te da ih zamene ako je to potrebno. 

U toku postupka renoviranja kupatila, pobrinu će se i da skinu prethodne pločice, kao i da pripreme i pod i zid za stavljanje novih, ali će i demontirati stare sanitarije, te uopšteno govoreći izvršiti sve usluge koje klijent u tom trenutku od njih bude zahtevao. 

A u okviru industrijskih postrojenja, vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Senjak će se da izvrše i zbrinjavanje industrijskog objekta, odnosno pobrinuće se za za industrijsko čišćenje u skladu sa pravilima. 

Bilo koja od pomenutih usluga može biti izvršena i u poslovnim prostorijama, odnosno u okviru bilo koje medicinske ili zdravstvene ustanove, zatim u privatnim kućama, stambenim zgradama, ali i u okviru pojedinačnih stambenih jedinica, te u ugostiteljskim objektima, kao i u hotelima, hostelima i ostalim smeštajnim objektima, odnosno gde god je to potrebno.