Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 4.0/8

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Odgušenje kanalizacije Karaburma 

Mnogobrojni su specijalizovani servisi na području ovog palilulsko naselja, koji klijentima osim usluge odgušenja kanalizacije nude i sve ostale vodoinstalaterske usluge. 

Odgušenje kanalizacije Karaburma 

Izuzev električnih sajli, firme koje su specijalizovane za odgušenje kanalizacije Karaburma koriste i najsavremenije mašine i alate u tu svrhu, a klijentima omogućuju i snimanje kanalizacionih sistema specijalni mikro kamerama. Konkretna usluga se primenjuje sa ciljem da se u što kraćem roku utvrdi šta je tačno dovelo do poteškoća u radu horizontalne ili vertikalne kanalizacije. Prilikom snimanja kanalizacionih cevi mikro kamerama će majstori imati jasnu sliku o tome gde je nastao problem, tako da će u skladu sa tim ponuditi vlasniku konkretnog stambenog ili poslovnog prostora, odnosno industrijskog postrojenja i najisplativije rešenje. Obično se preporučuje da nakon nekog vremena bude izvršeno i kontrolno snimanje kanalizacionog sistema, a kako bi sa sigurnošću ovi majstori utvrdili da je problem uspešno otklonjen. 

Ukoliko se odgušenje kanalizacije Karaburma vrši pod pritiskom, utoliko je ono uspešnije, a ako je problem nešto manji, obično se koristi samo električna sajla kako bi on bio otklonjen. 

Moramo napomenuti da svi servisi koji nude pomenutu uslugu nakon završenog radnog vremena imaju i službu za hitne intervencije. Zapravo to podrazumeva da ih klijenti mogu kontaktirati i noću, ali i u dane vikenda, odnosno nakon završenog radnog vremena, kako bi poteškoća u radu kanalizacionog sistema sa uspehom bila što pre otklonjena. Naravno da se cena usluge razlikuje u odnosu na to u koje vreme se vrši, ali i o koliko velikom za gušenju se radi. Svakako da će vlasnici konkretnog prostora dobiti sve potrebne informacije o ceni, ali i o tome u kom roku će majstori izaći na teren i izvršiti odgušenje kanalizacije Karaburma u tom objektu. 

Ukoliko to nekome bude potrebno, može kontaktirati zaposlene ovih servisa i zarad izvršenja standardnih vodoinstalaterskih usluga. 

U principu, vodoinstalateri koji su u tim servisima zaposleni mogu da izađu u susret svakom klijentu, u čijem prostoru treba izvršiti postavku novog vodovodnog sistema ili njegovu zamenu. Takođe, oni mogu da izvrše i zamenu ventila koji cure, odnosno da ih poprave, a po zahtevu klijenata će izvršiti i zamenu bojlera, zatim sifona i WC šolja, te će po potrebi postaviti i tuš kabine, montirati lavaboe i kade, ali i izvršiti sve popravke kako u kuhinjama, tako isto i u kupatilima. 

Najvažnije je da klijenti kojima je potrebno odgušenje kanalizacije Karaburma kontaktiraju putem broja telefona odabrani servis, te da objasne zaposlenima o kakvom problemu se radi i dogovore se o terminu izlaska na teren. Ponuda za konkretnu uslugu će biti formirana tek nakon što majstori budu došli u stan, odnosno određeni stambeni objekat ili poslovni, te industrijski, kako bi se upoznali sa problemom koji je doveo do poteškoća u radu kanalizacionog sistema. Sa svim detaljima ponude će klijenti biti upoznati, a tom prilikom će sa majstorima precizirati i rok završetka radova, te dobiti informacije o garantnom roku na izvršene radove.
fotografije
Odgušenje kanalizacije Karaburma 1
Odgušenje kanalizacije Karaburma 1
Odgušenje kanalizacije Karaburma 2
Odgušenje kanalizacije Karaburma 3