Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 3.8/10

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Odgušenje kanalizacije Kumodraž I i II

U oba dela beogradskog naselja Kumodraž su dostupni mnogobrojnim vodoinstalaterski servisi, koji uz uslugu odgušenja kanalizacije, nude klijentima i mogućnost angažovanja majstora za otklanjanje svih kvarova, vezano kako za vodovodni, tako isto i za kanalizacioni sistem u određenom objektu. 

Odgušenje kanalizacije Kumodraž I i II

Informacija sa kojom moraju biti upoznati apsolutno svi, koji su zainteresovani za odgušenje kanalizacije Kumodraž I i II, jeste da se navedena usluga može vršiti ili ručno, u kom slučaju se primenjuje specijalna sajla ili mašinski, kada majstori koriste namenska vozila. A konačnu odluku o tome na koji način će u određenom objektu biti izvršeno odgušenje kanalizacije će doneti isključivo majstori i to nakon što izađu na teren, te se upoznaju sa konkretnim problemom. 

Dakle, pravilo je da klijent prvo izvrši telefonski kontakt sa zaposlenima u odabranom vodoinstalaterskom servisu, te da se upravo sa njima dogovori o terminu kada će majstori izaći na teren. Pravilo je da majstori izađu što je moguće pre, a kako bi pomogli klijentu da bez ikakvih smetnji nastavi da koristi ili kuhinju ili kupatilo u određenom prostoru. 

Isto tako je važno napomenuti i to da izuzev u privatnim kućama, odnosno stambenim zgradama i pojedinačnim stambenim jedinicama, odgušenje kanalizacije Kumodraž I i II može biti izvršeno kako u zdravstvenim institucijama, poput na primer domova zdravlja i bolnica, tako isto i u ugostiteljskim objektima, kao što su recimo restorani, kafeterije, klubovi i kafići, ali i u fabrikama i industrijskim postrojenjima.

Budući da se radi o visokokvalifikovanim stručnjacima, to oni mogu da se pobrinu i za odvoženje, odnosno propisno skladištenje industrijskog otpada, a ukoliko to nadležni u konkretnom preduzeću bude od njih zahtevao. 

S obzirom na to da je vrlo nezgodno kada dođe do problema sa funkcionisanjem kanalizacionog sistema u bilo kom objektu, to servisi specijalizovani za odgušenje kanalizacije Kumodraž I i II imaju i službu zaduženu za hitne intervencije. Praktično govoreći, njihovo radno vreme je neprekidno, te nema veze da li je u pitanju vikend ili praznik, odnosno da li klijent ima potrebu za ovim uslugama u toku noći ili pošto je završeno uobičajeno radno vreme tog servisa. Ipak, te usluge podležu dodatnoj naplati, tako da će prilikom izrade ponude klijenti dobiti precizne informacije i o ceni hitnih intervencija.