Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 4.0/8

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Sava Centar 

U okolini kongresne dvorane Sava centar na Novom Beogradu postoji sasvim dovoljan broj vodoinstalaterskih servisa, u kojima su zaposleni iskusni majstori, a koji svoje usluge pružaju neprekidno. 

Vodoinstalater - VODOINSTALATERSKE USLUGE NOVI BEOGRAD Sava centar

Jednostavnije govoreći, gotovo svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Novi Beograd Sava centar praktikuje da ima i broj telefona za hitne intervencije, što znači da majstori mogu da reše svaki problem u bilo koje doba ne samo dana, nego i noći. Naravno da hitne intervencije vrše i za vreme državnih, ali i ostalih praznika, te u dane vikenda i tokom noći, s tim što se usluge u tom slučaju naplaćuju po nešto višem cenovniku od standardnog. 

Budući da koriste savremene alate i mašine, ovi majstori mogu da izvrše i odgušenje kanalizacije pod pritiskom, ali i ručno, te će ponuditi klijentima i uslugu snimanja kanalizacionih cevi mikro kamerama.

Konkretna usluga se uglavnom primenjuje u slučaju kada ne može biti lako utvrđeno gde je nastao problem u funkcionisanju kanalizacione horizontale ili vertikale u određenom objektu, pa je neophodno da bude izvršeno dijagnostičko snimanje cevi mikro kamerama. Svakako se obično posle toga primenjuje i kontrolno snimanje, što pomaže majstorima da iskrsli problem reše vrlo brzo sa uspehom. 

Važno je da napomenemo i to da skoro svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Novi Beograd Sava centar podrazumeva i adaptaciju kupatila, ali i kuhinja u objektima različite namene i površine. A tom prilikom majstori mogu da poskidaju sve sanitarije, odnosno da demontiraju i sanitarije i galanteriju, potom da skinu stare instalacije i pločice, te da ih zamene novima, a po zahtevu klijenata će se pobrinuti i za odnošenje šuta, odnosno za kasniju montažu nove galanterije i sanitarija u samom prostoru.

Sve vrste kvarova koji se pojave kako na vodovodnoj instalaciji, tako i na kanalizacionoj će u najkraćem roku, a po povoljnim cenama da otklone ovi majstori. 

Isto tako oni mogu i da se pobrinu za uvođenje vode u konkretni novoizgrađeni objekat, ali i za izvršenje svih popravki na vodovodnom i kanalizacionom sistemu. 

Trebalo bi još da pomenemo i to da vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Novi Beograd Sava Centar vrši i čišćenje otpadnih materija, odnosno separatora, jama i taložnika, te da prilikom industrijskog čišćenja po zahtevu klijenata majstori zbrinjavaju industrijski otpad prema važećim zakonskim aktima. 
fotografije
Novi Beograd Sava Centar
Novi Beograd Sava Centar
Novi Beograd Sava Centar 2
Novi Beograd Sava Centar 3