Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 4.0/8

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Gundulićev venac

Očekuje se od svakog klijenta kome je potreban vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Gundulićev venac da već prilikom poziva navede o kakvom problemu se radi, kako bi majstori znali da li je neophodno na teren da izađu odmah, te da bi mogli da formiraju ponudu. Reč je o tome da je bitno da majstori prvo utvrde stanje na terenu, a kojom prilikom će napomenuti klijentima da se hitne intervencije po njihovom pozivu, odnosno usluge koje se vrše u toku noći i za vreme praznika, odnosno u periodu kada je konkretni servis zatvoren, svakako naplaćuju prema cenovniku, koji je viši od uobičajenog. 

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Gundulićev venac 

Potpuno je svejedno da li u radno vreme konkretnog servisa ili tokom noći klijent ima potrebu za ovim uslugama, jer gotovo svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Gundulićev venac ima praksu da po zahtevu klijenata izlazi na teren u svako doba kako dana, tako i noći.

Biće posebno predočeno vlasnicima prostora da se hitne intervencije u ovom slučaju naplaćuju prema drugačijem cenovniku, a koji je za nijansu skuplja od uobičajenog, što je praksa, uzevši u obzir da majstori bivaju angažovani nakon završenog radnog vremena. 

Sve vrste popravki kako na vodovodnom, tako i na kanalizacionoj sistemu će biti izvršene u skladu sa zahtevima klijenata i to kako u nekoj stambenoj zgradi ili stanu, tako isto i u poslovnim prostorijama, zatim industrijskim objektima i kućama, s tim da vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Gundulićev venac mogu biti angažovani i u hotelima, kao i u okviru bilo kog restorana, kafića ili nekog drugog ugostiteljskog objekta. Takođe se podrazumeva da konkretne usluge mogu biti izvršene i u zdravstvenim institucijama, ali i u fabrikama i uopšteno, u okviru bilo kog objekta gde to bude bilo potrebno. 

Omogućiće ovi majstori klijentima i mašinsko odgušenje kanalizacije, u kom slučaju se primenjuju specijalna vozila. Takođe je dostupna i usluga odgušenja kanalizacije sajlama, to jest ručno, kao i snimanje cevi u okviru kanalizacioni horizontala ili vertikala, a kada se koriste specijalne mikro kamere, kako bi bio dijagnostikovan problem u što kraćem roku. 

Uvođenje vode u kuću je još jedna od usluga, koju ovi majstori mogu da izvrše, a podrazumeva se da je svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Gundulićev venac specijalizovan i za postavku novih instalacija, kao i za izvršenje svih onih usluga koje su vezane za renoviranje kupatila u bilo kom objektu. A tom prilikom će se oni dogovoriti sa klijentima oko svega, mada u principu mogu izvršiti demontažu galanterije i sanitarija, zatim kasniju montažu novih elemenata, kao i uklanjanje starih pločica, te postavljanje novih, a po zahtevu klijenata mogu izvršiti i podziđivanje kada i njihovu montažu. 

Ukoliko u bilo kom prostoru bude došlo do curenja ventila ili bojlera, ovi majstori će ih ili popraviti ili zameniti. Naravno da to mogu učiniti i sa baterijama, zatim vodokotlićima i lavaboima, ali i uopšteno govoreći, svaki sanitarni element mogu popraviti ili zameniti, a ako se to od njih bude zahtevalo.
fotografije
VODOINSTALATER GUNDULIĆEV VENAC
VODOINSTALATER GUNDULIĆEV VENAC
VODOINSTALATER GUNDULIĆEV VENAC 1
VODOINSTALATER GUNDULIĆEV VENAC 2