Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 4.0/8

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Odgušenje kanalizacije Hram Svetog Save 

Podrazumeva se da prvo moraju biti upoznati sa problemom, koji je doveo do otežanog funkcionisanja kanalizacionog sistema u bilo kom objektu, da bi majstori mogli da donesu odluku da li će biti izvršeno ručno odgušenje kanalizacije Hram Svetog Save ili će biti ipak neophodno da koriste specijalne aparate, odnosno mašine, kako bi pod pritiskom odgušenje kanalizacionih sistema u samom objektu izvršili, te na taj način i rešili problem koji je nastao. 

Odgušenje kanalizacije Hram Svetog Save 

Sasvim je sigurno da će majstori, koje zapošljava svaki vodoinstalaterski servis da se potrude da maksimalno profesionalno izvrše odgušenje kanalizacije Hram Svetog Save, te da što je moguće pre osposobe kanalizacioni sistem u tom objektu za dalje korišćenje. 

A da bi oni zaista sve to mogli da učine, neophodno je da ih putem telefona vlasnici tog prostora kontaktiraju, odnosno nadležna lica, te da precizira ju termin izlaska na teren. Da ne bude zabune, potrebno je da prvo majstori budu u prilici da posete konkretni stambeni ili poslovni, odnosno objekat ma koje druge namene, te da izvrše stručnu procenu. Potrudiće se tom prilikom da što je moguće brže i lakše otkriju gde je problem u funkcionisanju kanalizacionog sistema nastao, te naravno i da ga brzo otklone. 

Međutim, klijenti koji su zainteresovani za odgušenje kanalizacije Hram Svetog Save, moraju znati da postoje situacije kada uopšte majstorima nije jednostavno da to otkriju, uprkos višegodišnjem iskustvu i adekvatnom znanju. U većini slučajeva se to događa kada je problem nastao u delu cevi, koji je prilično nepristupačan, pa tada treba da bude izvršeno dijagnostičko snimanje kanalizacionih horizontala i vertikala. 

Moramo naglasiti da snimanje kanalizacionog sistema uključuje korišćenje mikro kamera, te na osnovu snimaka svaki majstor može prilično jednostavno da proceni u kom delu sistema je došlo do začepljenja. Sve to će mu vrlo pomoći da ponudu za odgušenje kanalizacije Hram Svetog Save on samostalno formira, te se podrazumeva da će klijent biti o tome na vreme i vrlo precizno informisan. 

A takođe moramo napomenuti i to da su dostupne i hitne intervencije, odnosno da postoji mogućnost i da majstori izađu na teren u toku kako večernjih časova i noću, tako isto i za vreme praznika, odnosno u toku vikenda. Međutim, svi klijenti u tom slučaju moraju da imaju na umu činjenicu, koja je neosporna, te se odnosi na radno angažovanje majstora, a koje je nakon završenog standardnog radnog vremena.

Baš iz tog razloga i jeste praksa da klijenti dobiju obaveštenje o ceni u tom slučaju na vreme, zato što je ona obično viša od standardne.