Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 3.8/10

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Odgušenje kanalizacije Galenika

Jedna od osnovnih usluga, kojom se brojni servis i specijalizovani za odgušenje kanalizacije Galenika bave, može biti izvršena i ručno i mašinski.

Odgušenje kanalizacije Galenika

Isključivo na osnovu toga šta majstori budu primetili na terenu će biti doneta odluka da li je potrebno izvršiti mašinsko odgušenje kanalizacije Galenika ili će u konkretnom slučaju biti dovoljno koristiti ručnu sajlu. Zato jeste važno da oni vrlo brzo posle poziva klijenta izađu na teren, te da izvrše procenu i donesu odluku o tome koja će od pomenutih usluga biti izvršena u tom slučaju, pa da na osnovu toga pripreme i ponudu. 

Važno je da klijenti znaju i to da im je mogućnost angažovanja radnika, koji su specijalizovani za izvršenje te usluge dostupna neprekidno, uzevši u obzir da od 0 do 24 rade svi ti servisi. A to se odnosi i na radne dane i na dane vikenda, s tim da su ovi servisi dežurni i tokom praznika.

Uopšteno govoreći, odgušenje kanalizacije Galenika se naplaćuje prema standardnom cenovniku, ako majstori izlaze na teren u toku radnog vremena, dok je nešto viši cenovnik ako su u pitanju hitne intervencije. Pre izvršenja konkretne usluge će vlasnici samog prostora ili nadležna lica biti detaljno upoznata sa cenom, ali i sa brzinom rada, odnosno rokom izvršenja ove usluge.

Potrebno je istaći i to da osim u privatnim kućama, zatim u stambenim zgradama i u okviru pojedinačnih stambenih jedinica, odgušenje kanalizacije Galenika može biti izvršeno i u restoranima, ali i u hotelima i kafićima, te u svim ostalim ugostiteljskim i smeštajnim objektima, kao i u bilo kojoj medicinskoj instituciji, odnosno u svakoj fabrici i u industrijskom objektu, te na svakoj lokaciji gde je to potrebno. 

Kada se čišćenje kanalizacije bude vršilo u nekom industrijskom postrojenju, klijent može zahtevati i da se ovi majstori pobrinu za industrijski otpad, a što će oni učiniti uz maksimalno poštovanje zakona, kojim je ta oblast regulisana. 

Takođe, moramo naglasiti da se u pojedinim slučajevima, uz odgušenje kanalizacije Galenika klijentima nudi i snimanje cevi mikro kamerama. Konkretna usluga se obično primenjuje ukoliko je do začepljenja došlo na ne tako lako dostupnom mestu, pa će upravo mikro kamere pomoći majstorima da pronađu gde je nastao problem i da ga otklone.