Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 4.0/8

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge JajInci

Kako u toku radnog vremena servisa, tako isto i tokom noći, odnosno za vreme praznika ili u dane vikenda može biti angažovan svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Jajinci, jer po pozivu građana mogu da budu izvršene i hitne intervencije. Naravno da će se majstori potruditi na teren da izađu što je moguće pre, te da klijentima pomognu da nastali problem sa uspehom reše.

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Jajinci

Procedura mora neizostavno da bude ispoštovana, jer je vrlo važno da majstori budu upoznati kako sa stanjem vodovodnog ili kanalizacionog sistema, odnosno kupatila ili kuhinje, tako isto i sa zahtevima klijenata. U skladu sa time će vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Jajinci pripremiti ponudu, te informisati vlasnike prostora o svim detaljima vezano ne samo za cenu same usluge, nego i za rok završetka radova. Dogovoriće se tom prilikom oni i o svim detaljima, a moramo napomenuti da ovi majstori mogu izvršiti apsolutno sve vodoinstalaterske usluge kojje klijent bude zahtevao. 

Primarno pod tim mislimo da mogu postaviti vodovodnu instalaciju u određenom objektu, ali i izvršiti sve neophodne popravke na ventilima, bojlerima i lavaboima, odnosno baterijama i ostalim kupatilskim i kuhinjskim elementima. 

Ukoliko klijent odluči da u određenom prostoru renovira kupatilo, može biti siguran da će vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Jajinci izvršiti tom prilikom sve što je potrebno. Uopšteno rečeno, majstori zaposleni u specijalizovanim vodoinstalaterskih servisa, a koji se u tom delu Voždovca nalaze će se pobrinuti da pripremi teren za postavljanje novih pločica, ali i da uklone, odnosno demontiraju stare sanitarije, te da kasnije postave nove, kao i galanteriju, kao i da sve neophodne popravke u tom kupatilu izvrše. 

Kad god to bude bilo potrebno, mogu i da se pobrinu za odgušenje kanalizacije, što će izvršiti i ručno i mašinski, a što zavisi od slučaja do slučaja. Ponudom ovih servisa je obuhvaćena i usluga snimanja kanalizacionog sistema mikro kamerama, ali i čišćenje, kao i dezinfekcija septičkih jama i šahti, te separatora i industrijska čišćenja.

Naravno da izuzev u stanovima, odnosno u stambenim zgradama ili privatnim kućama, vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Jajinci će se pobrinuti i da sve zahteve klijenata ispoštuju u bilo kom drugom objektu, kako u okviru kafića, hotela ili restorana, tako isto i u svakoj medicinskoj ustanovi, te u fabrici ili u poslovnom ili prostoru bilo koje druge namene.
fotografije
VODOINSTALATER JAJNICI
VODOINSTALATER JAJNICI
VODOINSTALATER JAJNICI 2
VODOINSTALATER JAJNICI 3