Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 4.0/8

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Odgušenje kanalizacije Rakovica 


Pored osnovne usluge, servisi koji vrše odgušenje kanalizacije Rakovica će omogućiti klijentima i standardne vodoinstalaterske usluge, ali će po njihovom zahtevu izvršiti i čišćenje šahti, odnosno njihovo ispiranje, te dezinfekciju bilo kog stambenog ili poslovnog prostora, kao i industrijskog objekta. 

Odgušenje kanalizacije Rakovica 

Da bi klijenti bili rasterećeni, napominjemo da servisi specijalizovani za odgušenje kanalizacije Rakovica nude mogućnost zainteresovanima i da konkretna usluga bude izvršena u bilo koje doba noći i dana, uzevši u obzir da su hitne intervencije dostupne u gotovo svakom takvom servisu. 

Potrebno je da vodoinstalateri u što kraćem roku nakon dobijenog poziva izađu na teren, te da tom prilikom ustanove da li je dovoljno da koriste ručne sajle ili će biti neophodno da odgušenje vertikala, odnosno horizontala izvrše uz primenu specijalnih vozila i sistema. Upravo u skladu sa time će i napraviti ponudu, a klijenti će biti odmah informisani o ceni, jer se ona razlikuje ukoliko se ova usluga vrši u toku radnog vremena konkretnog servisa, odnosno ukoliko je u pitanju hitna intervencija. 

A da bi mogli da garantuju za izvršene radove, brojni servisi specijalizovani za odgušenje kanalizacije Rakovica praktikuju da klijentima predoče i da bi trebalo da bude izvršeno osnovno, odnosno kontrolno snimanje kanalizacionih cevi mikro kamerama. Zahvaljujući savremenoj tehnologiji će majstori vrlo lako i u najkraćem roku imati informaciju o tome šta je dovelo do poteškoća u funkcionisanju kanalizacije u tom prostoru, pa će na osnovu toga taj problem i vrlo brzo rešiti, a vlasnicima prostora omogućiti da bez ikakvih smetnji nastave sa korišćenjem kuhinje i kupatila. 

Svakako da je ponudom obuhvaćena i usluga odgušenja sudopera i slivnika, odnosno sifona i tuš kabina, ali i WC šolja, zatim odgušenja pisoara, lavaboa i kada. 

Ko god to bude želeo, može kontaktirati izabrani servis, kako bi majstori izvršili adaptaciju kupatila. Naime, nije samo odgušenje kanalizacije Rakovica usluga koja se nudi, već vodoinstalateri mogu izvršiti i zamenu dotrajalih ventila, odnosno njihovu reparaciju, ali i zamenu i popravku vodovodnih, kao i kanalizacionih cevi. 

Takođe se u ponudi nalazi i usluga adaptacije kupatila po zahtevu klijenata, ali i zamena kada i WC šolja, odnosno tuš kabina, kao i zamena i popravka bojlera, te mnoge druge vodoinstalaterske usluge koje su uobičajene.
fotografije
ODGUŠENJE KANALIZACIJE RAKOVICA 2
ODGUŠENJE KANALIZACIJE RAKOVICA 2
ODGUŠENJE KANALIZACIJE RAKOVICA 3
ODGUŠENJE KANALIZACIJE RAKOVICA
Odgušenje kanalizacije Rakovica 4
Odgušenje kanalizacije Rakovica 5
Odgušenje kanalizacije Rakovica 6