Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 3.8/10

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Odgušenje kanalizacije Labudovo brdo 

Izuzev osnovne usluge, svi servisi zaduženi za odgušenje kanalizacije Labudovo brdo su specijalizovani i za izvršenje bilo koje druge usluge, koja je vezana kako za rad kanalizacionog, tako isto i vodovodnog sistema i to u okviru ma kog objekta. 

Odgušenje kanalizacije Labudovo brdo 

S obzirom na to da se radi o majstorima sa višegodišnjim iskustvom, kompanije specijalizovane za odgušenje kanalizacije Labudovo brdo nude i mnoge druge vodoinstalaterske usluge. 

U principu, majstori mogu biti angažovani kako na adaptaciji kupatila, tako isto i za sve vrste popravki bilo ventila ili sifona, bilo kada, tuš kabina ili lavaboa, odnosno bojlera i svih ostalih kupatilskih elemenata.

Ipak, osnovna usluga koja je u ponudi podrazumeva odgušenje kanalizacije Labudovo brdo, a ona se vrši na dva načina. Najpre, majstori koriste specijalne sajle za ručno odgušenje kanalizacionih sistema, a zatim i moderne mašine, koje imaju za cilj da pod pritiskom otklone sve poteškoće u funkcionisanju tih sistema. 

Osim u pojedinačnim stambenim jedinicama i stambenim zgradama, te u privatnim kućama, odgušenje kanalizacije Labudovo brdo može biti izvršeno kako u okviru fabrika i industrijskih postrojenja, tako isto i u bolnicama, zatim domovima zdravlja i svim ostalim medicinskim ustanovama, kao i u poslovnim prostorima, te u okviru kafića, kafeterija i restorana, to jest u svakom objektu u kome to bude bilo potrebno. 

U slučaju da klijent zahteva odgušenje kanalizacije u nekom industrijskom postrojenju, može se dogovoriti sa nadležnima u određenom servisu da se majstori pobrinu i za skladištenje industrijskog otpada, odnosno za njegovo odvoženje na deponiju. 

Važna je informacija da svi servisi ovog tipa imaju i mogućnost izlaska majstora na teren van radnog vremena, odnosno tokom noći, te u dane vikenda i za vreme praznika, kada se vrše hitne intervencije po pozivu klijenata. Upravo zato i naglašavamo da se hitne intervencije naplaćuju prema više cenovniku u većini slučajeva, te to treba klijenti da imaju na umu, a svakako da će ih majstori sa tim informacijama upoznati.

Bez obzira da li su u pitanju hitne intervencije ili je potrebno da odgušenje kanalizacije Labudovo brdo bude izvršeno u radno vreme samog servisa, pravilo je da majstori moraju izaći na teren, te izvršiti procenu, posle čega će i pristupiti izradi ponude.