Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 3.8/10

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Kalemegdan 

Kompletno renoviranje kupatila, ali i izvršenje i sitnijih, kao i krupnijih popravki na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži će izvršiti svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Kalemegdan prema zahtevu klijenata. 

A posebna pogodnost je to što gotovo svaki servis, koji posluje u pomenutom delu Beograda i za to je specijalizovan, ima i tim stručnjaka, koji dežuraju, odnosno izlaze na teren po pozivu klijenata u svako doba kako noći, tako isto i večeri, odnosno nakon završenog radnog vremena. 

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Kalemegdan 

Hitne intervencije se smatraju posebnom pogodnšću, koju nudi skoro svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Kalemegdan, jer vlasnici prostora neće morati dugo da čekaju, da bi problem bio otklonjen.

Zapravo će u najkraćem roku pošto ih klijenti budu kontaktirali ovi majstori da izađu na teren, kako bi se upoznali sa stanjem vodovodne ili kanalizacione mreže u tom objektu, te da bi mogli da pripreme ponudu i izvrše neophodne popravke. S obzirom na to da se zahteva dodatno angažovanje majstora, hitne intervencije se u većini slučajeva naplaćuju prema specijalnom cenovniku, a koji je obično nešto viši od standardnog, s tim da će naravno svaki klijent dobiti neophodne podatke i o ceni, ali isto tako i o tome koliko će im vremena biti potrebno da konkretnu uslugu izvrše. 

Trebalo bi pomenuti i to da će i adaptaciju kupatila izvršiti svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Kalemegdan, te tom prilikom maksimalno ispoštovati sve zahteve klijenata. Pored toga što mogu izvršiti zamenu baterija, vodokotlića i bojlera, kao i lavaboa, te sifona i ventila, ovi majstori isto tako mogu da izvrše i sve neophodne popravke, potom da pripreme podlogu za postavljanje novih pločica, ali i da ozidaju kadu, te generalno izvršei sve usluge po zahtevu. 

Budući da postoje servisi koji uslugu odgušenja kanalizacije vrše mašinski, ali i oni koji praktikuju da to rade samo uz korišćenje specijalne sajle, potrebno je da oni njihovi zaposleni steknu uvid u stanje kanalizacionog sistema u određenom objektu. Zapravo, trebalo bi da nakon što ih klijenti budu kontaktirali izađu na teren, kako bi ustanovili o kom stepenu začepljenja se radi, te da bi mogli da odluče da li je bolje izvršiti ručno odgušenje kanalizacije ili mašinsko. Može se dogoditi tom prilikom da je potrebno izvršiti i dijagnostičko snimanje kanalizacionog sistema, a kada se koriste specijalne mikro kamere, koje pomažu majstorima da pronađu kvar što pre i da ga naravno otklone u najkraćem roku. 

Pored odgušenja kanalizacije, vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Kalemegdan podrazumeva i čišćenje, kao i dezinfekciju šahti i septičkih jama, ali i separatora, te otklanjanje svih vrsta začepljenja u kanalizacionom sistemu.
fotografije
VODOINSTALATER KALEMEGDAN
VODOINSTALATER KALEMEGDAN
VODOINSTALATER KALEMEGDAN 2
VODOINSTALATER KALEMEGDAN 3