Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 3.8/10

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Lekino brdo 

Iz bogate ponude usluga brojnih vodoinstalaterskih servisa, koji se nalaze na području Lekinog brda ćemo izdvojiti najpre one osnovne, kao što su zamena i popravka različitih sanitarnih elemenata, a zatim i odgušenje kanalizacionih vertikala i horizontala. 

U principu, skoro svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Lekino brdo nudi klijentima mogućnost da majstore kontaktiraju putem telefona i u toku noći, zatim u dane vikenda, ali isto tako i za vreme praznika, pošto skoro svaki vodoinstalaterski servis ima i službu majstora koji vrše hitne intervencije. Naravno, da se tada usluge naplaćuju prema nešto više cenovniku, a vlasnici određenog prostora će o tome biti blagovremeno informisani. 

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Lekino brdo 


Bez obzira da li klijent želi samo da angažuje majstora kako bi renovirao kupatilo ili da bi bile izvršene određene popravke na kupatilskim elementima, on mora kontaktirati putem telefona izabrani vodoinstalaterski servis. Sve to je naročito važno zato što vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Lekino brdo podrazumeva prvo izlazak na teren majstora, a zatim i upoznavanje sa zahtevima klijenta, odnosno definisanje celokupne ponude. 

Posebno se to odnosi na uslugu odgušenja kanalizacionog sistema, jer majstori moraju da procene lično gde je problem nastao, te da odluče na koji način će ga rešiti. Zapravo je stvar u tome da oni odgušenje vrše i mašinski i ručno, pa upravo na osnovu informacija koje budu dobili od klijenta i koje budu utvrdili samostalno će doneti zvaničnu odluku na koji način će odčepljivanje kanalizacionih vertikala ili horizontala u samom objektu biti izvršeno, što će iskoristiti za formiranje ponude. 

Kada u nekom prostoru treba izvršiti adaptaciju kupatila, vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Lekino brdo će se pobrinuti sve zahteve klijenata da izvrši u potpunosti profesionalno.

Podziđivanje kada, zatim montaža tuš kabina i zamena svih ventila na vodovodnoj mreži, odnosno zamena i popravka baterija, vodokotlića i bojlera su tek neke od usluga, koje ovi majstori mogu u tom trenutku da pruže. 

Kako u privatnim kućama, odnosno stanovima i stambenim zgradama, tako vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Lekino brdo može da bude angažovan i u industrijskom postrojenju, kada će se pobrinuti po zahtevu klijenata i za odvoženje industrijskog otpada na deponiju. 

Ističemo da praktično neprekidno skoro svaki vodoinstalaterski servis radi, zato što postoji i služba za hitne intervencije po zahtevu klijenata.
fotografije
VODOINSTALATER LEKINO BRDO
VODOINSTALATER LEKINO BRDO
VODOINSTALATER LEKINO BRDO 2
VODOINSTALATER LEKINO BRDO 3