Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 3.8/10

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Galenika

Postoje brojni servisi u ovom gradskom naselju, koji su specijalizovani kako za pružanje onih vodoinstalaterskih usluga, koje se smatraju uobičajenim, tako isto i za adaptaciju kupatila, odnosno kuhinja, te za odgušenje kanalizacije u objektima bilo koje namene, površine i strukture. 

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Galenika

Izuzetno je važna informacija da je gotovo svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Galenika na raspolaganju klijentima, budući da gotovo svaki takav servis ima i službu za hitne intervencije. Upravo iz tog razloga i napominjemo da klijenti nemaju nikakvog razloga da budu zabrinuti ukoliko dođe do nekih problema u radu kako vodovodnog, tako i kanalizacionog sistema u njihovom objektu, jer u svako doba i noći i dana ovi majstori mogu biti angažovani.

A da bi bila izbegnuta zabuna, naglašavamo da se hitne intervencije po pozivu klijenata naplaćuju prema ivšem cenovniku, sa kojim će oni naravno da budu upoznati. Razlog za to jeste što majstori moraju biti angažovani nakon njihovog završenog radnog vremena, a sasvim sigurno će vrlo brzo određeni problem oni sa uspehom i da otklone. 

Pobrinuće se i za odgušenje kanalizacije, bez obzira da li je do začepljenja došlo u kanalizacionoj horizontali ili vertikali u konkretnom objektu. A osim u zgradama i stanovima, usluga mašinskog ili ručnog odgušenja kanalizacije može biti izvršena i u poslovnim objektima, kućama i industrijskim postrojenjima, odnosno u fabrikama, te se podrazumeva da ovi majstori mogu odgušiti i kanalizaciju u zdravstvenim institucijama, ali i u okviru hotela, odnosno u ugostiteljskim i objektima bilo koje druge namene. 

S obzirom na to da gotovo svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Galenika nudi i dijagnostičko snimanje mikrokamerama, a kako bi bio utvrđen problem koji je doveo do poteškoća u funkcionisanju kanalizacionog sistema, to su klijenti rasterećeni brige, jer će upravo ta usluga omogućiti majstorima da utvrde gde je nastao problem i da ga vrlo brzo reše. Nakon sprovedenog dijagnostičkog snimanja kanalizacionog sistema mikro kamerama, oni će otkloniti konkretne poteškoće i posle toga izvršiti kontrolno snimanje, kako bi bili sasvim sigurni da će kanalizacija funkcionisati u tom objektu bez ikakvih smetnji. 

Usluga čišćenja septičkih jama je, takođe na raspolaganju zainteresovanima, kao i njihova dezinfekcija, te se podrazumeva da majstori koje ovi servisi zapošljavaju mogu izvršiti i čišćenje separatora, kao i šahti, te svih odvoda. 

U novoizgrađenim objektima skoro svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Galenika nudi i mogućnost uvođenja vode, odnosno postavljanja celokupnog vodovodnog sistema. 

A isto tako su ovi servisi specijalizovani i za zamenu ventila, odnosno za popravku ventila koji cure, a podrazumeva se da mogu zameniti i grejače na bojleru ima, te izvršiti montažu novih bojlera.

Takođe, dostupna je i usluga adaptacije kuhinje ili kupatila, a na osnovu dogovora sa vlasnikom prostora će biti definisano šta treba da izvrši vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Galenika. Pored ostalog, majstori zaposleni u ovim servisima mogu skloniti stare pločice i postaviti podlogu za nove, potom demontirati svu galanteriju i sanitarije, a nakon završenih radova postaviti nove, ali će tom prilikom oni izvršiti i sve neophodne popravke na vodovodnom sistemu u tom objektu.
fotografije
VODOINSTALATER GALENIKA
VODOINSTALATER GALENIKA
VODOINSTALATER GALENIKA 1
VODOINSTALATER GALENIKA 2