Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 4.0/8

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Obrenovac 

Shodno iznetim zahtevima će zaposleni u specijalizovanim servisima, koji se nalaze na području Obrenovca da izvrše sve vrste vodoinstalaterskih usluga i to u najkraćem roku, a maksimalno profesionalno i po odličnim cenama. 

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Obrenovac 

Svi koji su zainteresovani za to, moraju znati da svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Obrenovac podrazumeva i hitne intervencije, a u kom slučaju se cena drugačije formira. Naime, ukoliko majstori moraju na teren da izađu van radnog vremena ili tokom noći, primenjuju se drugačije tarife, a svakako će podatke o tome klijent dobiti na vreme. 

Princip poslovanja svakog takvog servisa, odnosno majstora je vrlo jednostavan, te podrazumeva da nedugo nakon dobijenog poziva od strane bilo kog klijenta, oni izlaze na teren i utvrđuju šta je potrebno uraditi, kako bi vodovodni ili kanalizacioni sistem funkcionisao bez teškoća. 

A da napomenemo i to da su među uslugama i one koje se odnose na odgušenje kanalizacionih sistema, ali i na čišćenje septičkih jama, separatora i celokupnih vertikala, kao i horizontala. U principu je sasvim svejedno da li odgušenje kanalizacije treba da bude izvršeno u stambenoj zgradi ili jednom stanu, odnosno poslovnom prostoru ili industrijskom postrojenju, jer svaki servis koji te usluge nudi ima mogućnost da odgušenje izvrši ručno ili mehanički. U zavisnosti od nivoa zaprljanja, ali i samog sistema se odlučuje na licu mesta na koji način će biti izvršeno odgušenje kanalizacije. 

Trebalo bi napomenuti i to da se nudi dijagnostičko snimanje kanalizacionih sistema, a u kom slučaju se koriste specijalne mikro kamere, što doprinosi lakšem utvrđivanju problema koji su nastali. Obično je preporuka da se nedugo nakon toga izvrši i kontrolno snimanje, a kako bi majstori sa sigurnošću mogli da tvrde da je problem u potpunosti otklonjen. 

Ukoliko to nekome bude potrebno, gotovo svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Obrenovac podrazumeva i adaptaciju kuhinja i kupatila. Isto tako se podrazumeva da majstori izlaze na teren, te utvrđuju stanje samog prostora i prihvataju zahteve klijenata, sa kojima se dogovaraju oko neophodnih detalja. Vrlo brzo nakon toga klijenti dobijaju ponudu, sa rokom izrade i cenom svih usluga. 

Zamena ventila, ali i njihova reparacija, odnosno popravka su, isto tako usluge koje će izvršiti svaki majstor tog tipa u Obrenovcu,a isto tako će se pobrinuti i da popravi bojler, odnosno da ga zameni ako je potrebno. 

Ponudom je obuhvaćena i ugradnja tuš kabina i kada, ali i zamena lavaboa, te montaža galanterije i svih sanitarija, a podrazumeva se da će svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Obrenovac izvršiti i montažu WC šolje, zatim pisoara i bidea po zahtevu klijenata. 

Svakako da prilikom adaptacije kupatila može biti izvršena i zamena celokupne vodovodne instalacije, a shodno zahtevima vlasnika prostora će ove majstora izvršiti i zamenu kanalizacionih instalacija, te sve ostale popravke koje je neophodno da budu urađene u konkretnom prostoru, kako bi vlasnik mogao bez ikakvih smetnji da ga koristi. 
fotografije
VODOINSTALATER OBRENOVAC
VODOINSTALATER OBRENOVAC
VODOINSTALATER OBRENOVAC 1
VODOINSTALATER OBRENOVAC 2