Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 4.0/8

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Električar Surčin 

Ne samo da mogu da izvrše popravke na elektroinstalaciji u konkretnom objektu, već profesionalni električari Surčin mogu i da u svaki novoizgrađeni objekat postave elektroinstalacije, odnosno da ugrade interfonski ili alarmni, te sistem za video nadzor. 

Električar Surčin 

Dotrajale elektroinstalacije će shodno zahtevima vlasnika prostora da zamene električari Surčin, a podrazumeva se i da će sve elemente koji ne funkcionišu kako bi trebalo oni da poprave ili zamene. 

Zapravo će sve elektro radove i to kako u okviru svakog stambenog objekta, a sasvim svejedno da li je u pitanju privatna kuća ili pojedinačna stambena jedinica, odnosno cela zgrada, ali i poslovnog oni da izvrše. Naravno da mogu biti angažovani i u okviru hotela, zatim medicinskih institucija i restorana, kao i u tržnim centrima, ali i u školama, zatim u okviru vrtića i generalno rečeno, u svakoj drugoj instituciji. 

A na osnovu zahteva klijenata će isto tako električari Surčin popraviti elemente rasvete, ali i izvršiti njihovu ugradnju. 

Podrazumeva se da oni mogu i da ugrade kako utikače, prekidače i automatske osigurače, tako isto i elektro razvodne ormane. 

U principu, ovi majstori imaju definisano radno vreme, ali isto tako i pravilo da posle toga dežuraju, odnosno da hitne intervencije vrše na osnovu zahteva klijenata. Jednostavnije rečeno, majstori će izaći na teren kad god to bude zahtevano, a sasvim je svejedno da li je to veče ili noć, odnosno da li je u pitanju praznik ili vikend, ali će hitne intervencije ipak biti naplaćene po nešto višim cenama, prosto za to što se u tom slučaju zahteva dodatno angažovanje ovih majstora, pa će klijenti dobiti informacije o tome od nadležnih u konkretnom servisu. 

Naravno da bilo koji kućni aparat mogu električari Surčin da poprave ako klijent to od njih zahteva, tako da između ostalog oni popravljaju i šporete i bojlere i mašine za veš, odnosno mašine za pranje posuđa, ali i protočne bojlere, te po zahtevu klijenata mogu da poprave, ali i servisiraju i TA peći, odnosno bilo koji drugi kućni aparat.

Na spisku usluga koje će po zahtevu klijenata izvršiti brojni električari Surčin se nalazi i ugradnja sistema za video nadzor, zatim ugradnja alarmnog sistema i interfonskog, te se podrazumeva da ovi majstori mogu i da izvrše popravku svih elemenata tih sistema, a ukoliko je on već ugrađen u određenom prostoru.