Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 4.0/8

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Odgušenje kanalizacije Savamala 

Budući da imaju dugogodišnje iskustvo, te da koriste najkvalitetniju savremenu aparaturu, servisi specijalizovani za odgušenje kanalizacije Savamala daju klijentima propisanu garanciju na izvršene radove. 
Dodatna pogodnost je i to što oni mogu konkretnu uslugu, ali i mnoge druge, da izvrše praktično kad god je klijentu to potrebno. Radi se o tome da većina specijalizovanih servisa, koji se nalaze na području tog dela Beograda daje mogućnost klijentima da i nakon završenog radnog vremena kontaktiraju majstore i dogovore dolazak u sam objekat, odnosno prostor. A sve to znači da će po pozivu biti izvršene hitne intervencije kako tokom vikenda i noću, tako isto i za vreme praznika. Podrazumeva se da je cena usluga u tom slučaju za nijansu viša nego kada majstori bivaju angažovani u toku uobičajenog radnog vremena servisa. 

Odgušenje kanalizacije Savamala

Kad god da se javi problem u funkcionisanju kanalizacioni horizontalna ili vertikala, klijent može kontaktirati servis koji je specijalizovan za odgušenje kanalizacije Savamala, te zahtevati da majstori u najkraćem roku posete konkretni objekat i navedeni problem reši. A tom prilikom će oni izvršiti procenu stanja kanalizacione vertikale ili horizontale u tom objektu, pa će i izraditi ponudu za konkretnu uslugu, o čemu će naravno informisati klijenta.

Važno je naglasiti da se i dijagnostičko snimanje kanalizacionih sistema uz primenu mikro kamera može izvršiti kada je potrebno, što maksimalno olakšava svim klijentima, ali na prvom mestu majstorima, koji brzo dobijaju informacije o tome šta je izazvalo začepljenje kanalizacionog sistema. Sve to će i poboljšati kvalitet usluge, ali i brzinu, zato što će majstori tačno znati zbog čega se javio problem i isto tako će u najkraćem mogućem roku da se poturde da ga otklone. 

Uz to što ovu uslugu mogu izvršiti ručno, odgušenje kanalizacije Savamala može biti izvršeno i mašinski ako to bude bilo potrebno. 

Majstori koji su zaposleni u ovim servisima će se pobrinuti i da izvrše sve neophodne popravke bilo na vodovodnom sistemu, bilo na kanalizacionom. Svakako da ih vlasnici određenog prostora ili nadležna lica mogu angažovati i kada je potrebno da bude uvedena voda u novoizgrađeni objekat, odnosno ako je neophodno da bude izvršeno čišćenje ili dezinfekcija kako šahti, tako isto i čučavca, ali i septičkih jama.
fotografije
ODGUŠENJE KANALIZACIJE SAVAMALA
ODGUŠENJE KANALIZACIJE SAVAMALA
ODGUŠENJE KANALIZACIJE SAVAMALA 2
ODGUŠENJE KANALIZACIJE SAVAMALA 3