Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 3.8/10

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Odgušenje kanalizacije Bogoslovija

Pored uobičajenih usluga, servisi specijalizovani za odgušenje kanalizacije Bogoslovija će po zahtevu klijenata izvršiti i sve one usluge koje su vezane za renoviranje kupatila, ali će se pobrinuti i za čišćenje i dezinfekciju šahti, septičkih jama i separatora.

Odgušenje kanalizacije Bogoslovije

Ne samo da mogu izvršiti ručno, a uz primenu električne sajle, odgušenje kanalizacije Bogoslovija, već klijentima zaposleni u specijalizovanim servisima nude i uslugu mašinskog odgušenja. U tom slučaju se koriste specijalna vozila, te se odčepljivanje kanalizacioni horizontala i vertikala u objektima različite namene vrši pod pritiskom.

U principu je najvažnije da klijenti ispoštuju proceduru, te da prvo kontaktiraju odabrani servis, a kako bi se dogovorili sa majstorima o terminu izlaska na teren. Naime, bitno je da zaposleni u odabranom servisu budu lično upoznati sa stanjem kanalizacionog sistema u tom objektu, odnosno da procene da li je bolje izvršiti mašinsko ili ručno odgušenje. A upravo na osnovu toga će i kreirati ponudu, te sasvim sigurno omogućiti klijentima da odgušenje kanalizacije Bogoslovija dobiju po najpristupačnijoj ceni.

S obzirom na to da postoje situacije kada nije dovoljno samo da majstor izađe na teren i izvrši uvid, pa se tada pristupa dijagnostičkom snimanju kanalizacionog sistema u tom objektu, a u kom slučaju se koriste specijalne mikro kamere. Na osnovu rezultata snimanja će biti doneta odluka da li je bolje izvršiti ručno ili mašinsko odgušenje, a posle će da će biti izvršeno i kontrolno snimanje celog sistema. 

Bitno je da svi koji su zainteresovani za odgušenje kanalizacije Bogoslovija znaju da im je konkretna usluga dostupna ne samo u toku radnog vremena samog servisa, već i u dane vikenda, odnosno noću, a majstori mogu izaći na teren i u dane praznika. Inače se hitne intervencije naplaćuju po nešto drugačijem cenovniku od uobičajenog, a klijenti bivaju na vreme o svemu tome informisani.

Naravno da mogu biti izvršene i sve uobičajene vodoinstalaterske usluge, a pomenuti majstori mogu biti angažovani i kada klijent vrši renoviranje kupatila u stambenom ili poslovnom objektu, odnosno u objektu bilo koje druge namene.