Beograd

064/64 76 709
Vodoinstalaterski servis Protok slika

Beograd

064/65 80 739
Vodoinstalter Žubor slika

Beograd

064/89 73 712
Vodoinstalater Brzi slika

Beograd

063/262 242
Vodoinstalater Mića Muf slika

Beograd

065/25 86 325
Vodoinstalaterski servis Vodenica slika

Beograd

066/269 573
Vodovodni servis Izvor slika

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Južni bulevar 

Sasvim je svejedno da li u određenom objektu postoji problem vezano za funkcionisanje vodovodnog, odnosno kanalizacionog sistema ili klijent želi da renovira kupatilo, jer gotovo svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Južni bulevar izlazi maksimalno u susret zahtevima zainteresovanih. A to znači da majstori mogu pristupiti popravkama vodovodnih, ali i kanalizacionih sistema, to jest njihovih elemenata, ali i izvršenju mnogih drugih vodoinstalaterskih usluga. 

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Južni bulevar

Ako u bilo kom prostoru dođe do začepljenja kanalizacionog sistema, gotovo svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Južni bulevar vrši po zahtevu klijenata i odgušenje kanalizacije, a u kom slučaju će to učiniti mašinski ili uz pomoć ručne sajle. Takođe, ponudom ovih servisa je obuhvaćena i usluga dijagnostičkog, a zatim i kontrolnog snimanja kanalizacionog sistema uz pomoć mikro kamera. 

Po zahtevu klijenata ovi majstori mogu da izvrše i čišćenje kanalizacionog sistema u okviru bilo kog industrijskog postrojenja, kada će se uz maksimalno poštovanje aktuelnih zakonskih odredbi oni pobrinuti i za uklanjanje industrijskog otpada. A podrazumeva se da mogu i da izvrši čišćenje, odnosno ispiranje i dezinfekciju kako separatora i šahti, tako isto i septičkih jama. 

U bilo kom objektu, koji je tek je izgrađen će ovi majstori uvesti vodu, odnosno pobrinuće se da postave vodovodne instalacije, te da vlasnicima tog objekta omoguće nesmetano korišćenje vode u njemu. 

Ukoliko to bude bilo potrebno, odnosno ako to neki klijent zahteva, vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Južni bulevar vrše i zamenu ventila, odnosno bojlera, ali i njihovu popravku, a po potrebi će popraviti ili zameniti baterije, kao i ostale kupatilske elemente i galanteriju. 

Moraju imati informaciju svi klijenti i da gotovo svaki vodoinstalaterski servis u tom delu grada Beograda nudi i uslugu hitnih intervencija, a što u stvari znači da majstori mogu kako tokom noći, tako isto i u vreme bilo kog praznika ili u dane vikenda da izađu na teren, te izvrše usluge koje su klijentima potrebne. Bitno je da napomenemo i to da vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Južni bulevar hitne intervencije naplaćuje prema specijalnom cenovniku, a koji je od standardnog, odnosno od onoga koji se primenjuju u toku radnog vremena servisa, svakako za nijansu viši.
fotografije
VODOINSTALATER JUŽNI BULEVAR
VODOINSTALATER JUŽNI BULEVAR
VODOINSTALATER JUŽNI BULEVAR 2
VODOINSTALATER JUŽNI BULEVAR 3