Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 3.8/10

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Odgušenje kanalizacije Filmski grad 

Da bi izašli u susret zahtevima baš svakog klijenata, mnogobrojni servisi, koji su specijalizovani za odgušenje kanalizacije Filmski grad imaju i službu za hitne intervencije, a koja je na raspolaganju danonoćno svima kojima je to potrebno, bez obzira da li je u pitanju radni dan, vikend ili praznik. 

Odgušenje kanalizacije Filmski grad

Trebalo bi da budu informisani svi, kojima je potrebno odgušenje kanalizacije Filmski grad da su dostupne i hitne intervencije po pozivu zainteresovanih, te da će i tokom noći i u bilo koje doba dana majstori izaći na teren u najkraćem mogućem roku. 

S obzirom na to da se prema drugačijem cenovniku od standardnog naplaćuju usluge koje spadaju u hitne intervencije, svi klijenti će blagovremeno o njihovoj ceni biti informisani, ali isto tako i o roku za završetak konkretnih radova. 

Uz mogućnost da bude izvršeno ručno odgušenje kanalizacije Filmski grad, nudi se i opcija mašinskog odgušenja. U tom slučaju se koriste namenska vozila, te se odgušenje kanalizacije vrši pod pritiskom. 

Bitno je istaći i to da će klijentima biti predložena usluga dijagnostičkog snimanja kanalizacionog sistema, a u kom slučaju se koriste mikro kamere. Tako će majstori mnogo brže i sigurnije doći do zaključka gde je tačno problem nastao, te će ga naravno u što kraćem roku i otkloniti. A nakon izvršenog dijagnostičkog snimanja, te pošto bude izvršeno odgušenje kanalizacije Filmski grad, praksa je da bude urađeno i kontrolno snimanje cevi, ali u skladu sa potrebama će klijenti o svemu tome biti obavešteni. 

Iako su ovi servisi primarno specijalizovani za odgušenje kanalizacije u stambenim objektima, odnosno privatnim kućama, stanovima i zgradama, oni mogu biti angažovani i u bilo kom industrijskom postrojenju ili fabrici, ali i u hotelima, zatim u okviru ma kog restorana ili kafića, te u medicinskim i drugim objektima. 

A mogu da izvrše i čišćenje šahti, kao i septičkih jama, te njihovu profesionalnu dezinfekciju po zahtevu klijenata.