Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 3.8/10

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Odgušenje kanalizacije Vojvode Vlahovića 

Samim tim što postoje mnogobrojni servisi, koji su pored ostalog specijalizovani i za odgušenje kanalizacije Vojvode Vlahovića, na raspolaganju je klijentima veliki izbor, tako da mogu odabrati baš servis koji im je najbliži. 

Odgušenje kanalizacije Vojvode Vlahovića 

Postoji mogućnost da majstori, koji su zaposleni u servisima specijalizovanim za odgušenje kanalizacije Vojvode Vlahovića tu uslugu izvrše i ručno, ali i uz korišćenje specijalnih mašina i vozila, kada otčepljenje kanalizacionih vertikala i horizontala.

Ponuda se formira isključivo nakon što majstori izađu na teren, te lično steknu uvid u stanje kanalizacionih i vertikala i horizontala, odnosno pošto utvrde gde je tačno nastao konkretni problem. Zato i jeste praksa da nakon što klijent kontaktira izabrani servis, oni precizira ju kada će tačno da posete taj prostor, te da utvrde na kom mestu je došlo do začepljenja i samim tim da kreiraju ponudu. 

Moramo napomenuti i to da odgušenje kanalizacije Vojvode Vlahovića može biti izvršeno ne samo kada je odabrani servis otvoren, veći u dane vikenda, ali i u toku noći, odnosno tokom praznika, pošto gotovo svaki takav servis nudi i mogućnost hitnih intervencija. A tada se naplata vrši prema nešto skupljam cenovniku, a klijenti na vreme bivaju sa detaljima o ceni upoznati.

Podrazumeva se da ovi majstori mogu izvršiti i odgušenje WC šolje, sudopere i slivnika, ali i odgušenje kade, čučavcaa ili pisoara i to kako ručno, tako isto i mašinski.

Ako se bude dogodilo da majstori ne mogu lako i brzo da ustanove gde je tačno došlo do problema u funkcionisanju kanalizacionog sistema, oni će klijentima predočiti da postoji mogućnost snimanja mikro kamerama. Dijagnostička metoda se primenjuje upravo kada nije moguće utvrditi gde je došlo do problema, što će maksimalno majstorima pomoći da ga vrlo brzo otklone. Nakon što oni budu izvršili dijagnostičko snimanje kanalizacionog sistema mikro kamerama, te pošto budu rešili taj problem, izvršiće i takozvano kontrolno snimanje, a da bi bili potpuno uvereni da su problem u potpunosti otklonili. 

Dostupna je i usluga čišćenja septičkih jama, kao i čučavaca i šahti, te crpljenje i pranje separatora, a zatim i crpljenje masnoća i dezinfekcija kako šahti, tako isto i septičkih jama. 

Pored osnovne usluge, zaposleni u servisima koji su specijalizovani za odgušenje kanalizacije Vojvode Vlahovića mogu po zahtevu klijenata i bilo koju drugu vodoinstalaterske usluge da izvrše u prostorima različite namene i kvadrature.