Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 4.0/8

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Vidikovačka padina 

Na samom početku je vrlo važno napomenuti da gotovo svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Vidikovačka padina nudi mogućnost klijentima i za izvršenje hitnih intervencija kad god je to potrebno. 

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Vidikovačka padina 

Ako nakon završenog radnog vremena specijalizovanog servisa, bilo koji klijent ima potrebu za izvršenjem neke od ponuđenih usluga, važno je da zna da može izabrani servis i u toku noći da kontaktira, odnosno u dane vikenda ili za vreme bilo kog praznika. 

Naime, vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Vidikovačka padina vrši i hitne intervencije kad god je to potrebno. U tom slučaju se usluge naplaćuju na drugačiji način, odnosno prema drugačijem cenovniku, a koji je malo viši od onoga, koji se u praksi primenjuje ako konkretne usluge ovi majstori izvršavaju u toku svog radnog vremena. Svakako napominjemo da će klijenti naravno dobiti jasne informacije o svemu tome prilikom formiranja ponude.

Inače, dostupne su standardne vodoinstalaterske usluge, a koje podrazumevaju zamenu, kao i popravku bilo kog elementa u okviru vodovodnog sistema i to u ma kom objektu, to jest svejedno koja mu je namena i površina. 

Napominjemo da izuzev u stambenim objektima, odnosno u okviru pojedinačnih stanova ili kuća, te u bilo kojoj stambenoj zgradi, vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Vidikovačka padina može da bude angažovan i u bilo kom industrijskom postrojenju, odnosno u zdravstvenoj instituciji ma koje vrste, te u nekom smeštajnom ili ugostiteljskom objektu, a jednostavnije rečeno u bilo kom prostoru u kome je potrebno da neka od ponuđenih usluga bude izvršena.

Pobrinuće se ovi stručnjaci i da mašinski, ali i ručno izvrše odgušenje kanalizacije, a sasvim svejedno da li je u pitanju začepljenje kanalizacione horizontale ili vertikale. A u zavisnosti od potreba, biće izvršena i pojačana dijagnostika, odnosno usluga koja podrazumeva korišćenje mikro kamera prilikom snimanja kanalizacionih cevi.