Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 3.8/10

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Trošarina 

Šta god klijent bude zahtevao, vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Trošarina će u najkraćem mogućem roku to izvršiti, a vodiće računa i da cene budu što povoljnije. 

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Trošarina

Klijenti su u obavezi da sve zahteve navedu prilikom kontakta sa zaposlenima u izabranom vodoinstalaterskom servisu, te da preciziraju kada majstori mogu da izađu na teren, jer je vrlo važno da oni lično budu upoznati sa stanjem određenog kupatila ili kuhinje, odnosno vodovodnog ili kanalizacionog sistema u tom objektu. 

Zapravo, kada vodoinstalater dobije podatke od klijenata o uslugama koje je potrebno izvršiti, izaći će na teren, te se pobrinuti da izvrši procenu, a onda i da pripremi u skladu sa time ponudu za željene usluge. Upravo tada će klijenti i dobiti sve neophodne informacije i to ne samo o ceni zahtevanih usluga, nego isto tako i o tome koliko vremena je potrebno za njihovo izvršenje. 

Podrazumeva se da ovi majstori, pored ostalog mogu izvršiti popravku bojlera, odnosno zamenu grejača, ali i montažu novih bojlera, zatim čišćenje sifona, kao i zamenu i popravku baterija i ventila. 

Svakako će se pobrinuti vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Trošarina i za uvođenje vode u bilo koji novoizgrađeni objekat, a što sve zavisi od zahteva klijenata primarno. 

Prilikom adaptacije kupatila u nekom objektu, zaposleni u specijalizovanim vodoinstalaterskim servisaima će sve popravke na vodovodnom sistemu, odnosno njegovim elementima izvršiti, a svakako će se pobrinuti i da odgovore adekvatno na zahteve klijenata vezano za podziđivanje kade ili montažu tuš kabine. 

Specijalizovani su i za čišćenje tehničke, kao i fekalne i kišne kanalizacije, ali i za odgušenje. Naravno da vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Trošarina mora prvo da poseti određeni objekat, te da vidi potpuno samostalno gde je došlo do začepljenja, pa samim tim i da odluči da li će odgušenje kanalizacionih sistema biti izvršeno ručno ili uz pomoć mašina. A ako ne bude tom prilikom mogao do tih saznanja da dođe na osnovu uobičajene dijagnostike, majstor će predložiti vlasnicima prostora da bude izvršena usluga dijagnostičkog snimanja kanalizacionog sistema mikro kamerama. Upravo to će mu pomoći da dobije precizne informacije o stanju kanalizacione horizontale ili vertikale, odnosno o tome gde je došlo do poteškoća u funkcionisanju sistema, pa će samim tim i formirati ponudu.