Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 3.8/10

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Odgušenje kanalizacije Braće Jerković

Samim time što brojni vodoinstalaterski servisi nude i ovu uslugu, to svi stanovnici beogradskog naselja Braće Jerković mogu da odahnu, zato što će problem koji se u njihovom stanu, kući ili zgradi, odnosno u bilo kom drugom prostoru javi, majstori otkloniti vrlo brzo. Bitno je naglasiti da se odgušenje kanalizacije Braće Jerković može vršiti kako danju, tako i u toku noći, uzevši u obzir da gotovo svi servisi imaju i tim koji je zadužen za hitne intervencije po pozivu klijenata. 

Odgušenje kanalizacije Braće Jerković 

Zainteresovani za pomenutu uslugu moraju znati da se u toku noći odgušenje kanalizacije Braće Jerković naplaćuje prema drugačijem cenovniku, nego kada majstori izlaze na teren u toku dana, odnosno kada je njihovo uobičajeno radno vreme. Svakako da će oni konkretni problem otkloniti vrlo brzo pošto ih klijent bude kontaktirao, a bez obzira da li je u pitanju dan ili noć, s tim što će biti informisani vlasnici konkretnog prostora o ceni, koja je u toku noći nešto viša. 

Obavezni smo da naglasimo i to da se ove usluge osim u stanovima, odnosno stambenim zgradama i kućama, mogu vršiti i u okviru industrijskih postrojenja, te u bilo kom domu zdravlja, zatim bolnici ili drugom zdravstvenom objektu, ali i u poslovnim prostorijama. 

Svakako je fokus stavljen na odgušenje kanalizacije Braće Jerković, mada ovi servisi mogu da izvrše i sve ostale vodoinstalaterske usluge. Na prvom mestu pod tim mislimo na zamenu, ali i na popravku kako sanitarija, tako isto i galanterije, s tim da ovi majstori mogu ozidati kadu, očistiti sifone i pristupiti adaptaciji kupatila po zahtevu klijenata. 

A što se osnovne usluge tiče, ona može biti vršena najpre mehaničkim sajlama, kada se ona izvršava ručno, s tim da odgušenje kanalizacije Braće Jerković može biti vršeno i pod pritiskom, u kom slučaju se koriste namenska vozila. 

Isključivo u skladu sa stanjem na terenu, na koji majstori moraju izaći nakon dobijenog poziva, biva utvrđeno da li će biti korišćeno vozilo za odgušenje pod pritiskom ili mehanička sajla, pa se u skladu sa time i formira ponuda. Klijenti će tom prilikom biti jasno informisani o ceni, odnosno o tome koliko vremena otprilike će biti potrebno majstorima da izvrše određenu uslugu. 

Snimanje kanalizacionih i horizontala i vertikala uz primenu mikro kamera se vrši kada je to potrebno, odnosno onda kada nije sigurno da li će odgušenje kanalizacije Braće Jerković biti izvršeno uz korišćenje vozila ili sajle. Naime, vrlo brzo pošto bude završeno dijagnostičko snimanje kanalizacionog sistema će majstori jasno utvrditi gde se tačno pojavio problem i znaće kako da ga reše. Kontrolno snimanje se obično praktikuje posle toga, a da bi bili potpuno sigurni da je navedeni problem otklonjen. 

Naravno da kompanije koje su specijalizovane za odgušenje kanalizacije Braće Jerković po zahtevu klijenata mogu izvršiti i profesionalno čišćenje septičkih jama, ali i šahtova, a potom i njihovu stručnu dezinfekciju.