Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 3.8/10

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Odgušenje kanalizacije Zemun 


Pored usluge koja se odnosi na profesionalno odgušenje kanalizacije Zemun, mnogobrojni servisi koji se u tom delu grada nalaze će izvršiti i po zahtevu klijenata sve one, koje se smatraju standardnim vodoinstalaterskih uslugama. Naravno da osim za popravke i zamene sanitarija, odnosno galanterije, ovi majstori mogu biti angažovani i ukoliko je potrebno da bude izvršeno čišćenje i dezinfekcija šahtova i septičkih jama, odnosno adaptacija i renoviranje kupatila. 

Odgušenje kanalizacije Zemun 

Odmah je vrlo važno napomenuti da svaki servis, koji je specijalizovan za odgušenje kanalizacije Zemun nudi zainteresovani ima i mogućnost takozvani hitnih intervencija, a u kom slučaju majstori izlaze na teren u toku noći po potrebi ili nakon završenog radnog vremena. Naravno da se usluge u tom slučaju naplaćuju prema drugačijem cenovniku, ali je izuzetno važno napomenuti da će majstori nastojati što je moguće brže da problem u funkcionisanju kanalizacionih vertikala ili horizontala u konkretnom prostoru otklone i tako omoguće klijentima da bez ikakvih smetnji nastave sa korišćenjem kupatila.

Naglašavamo da se usluge odgušenja kanalizacije, koje omogućuju brojni servisi na području beogradske opštine Zemun mogu vršiti ne samo u stanovima i stambenim zgradama, nego i u kućama, ali i u poslovnim prostorima, odnosno industrijskim postrojenjima, te bolnicama, domovima zdravlja i objektima bilo koje druge namene. 

Princip funkcionisanja svakog servisa je vrlo jednostavan, budući da se nakon dobijenog poziva majstori sa klijentom dogovaraju o terminu izlaska na teren. Pošto budu ustanovili stanje na terenu, proceniće i da li je neophodno izvršiti odgušenje kanalizacije Zemun uz korišćenje ručne sajle ili specijalnih vozila. Ističemo da se usluga odgušenja kanalizacioni horizontala i vertikala uz primenu namenskih vozila vrši pod pritiskom, što je u većini slučajeva mnogo bolja metoda, mada ima i situacija kada je sasvim dovoljno da majstori koriste običnu sajlu. 

Isto tako je važno klijente informisati i da u toku noći, odnosno van radnog vremena određenog servisa, važi drugačiji cenovnik, ali svakako vlasnici konkretnog prostora, odnosno ovlašćena lica dobijaju informacije i o ceni u tom slučaju. 

Bitno je da napomenemo i to da je usluga snimanja mikro kamerama kanalizacionih sistema, takođe u ponudi ovih servisa. Uopšteno rečeno, vrši se najpre dijagnostičko snimanje kanalizacionih cevi, a u većini slučajeva kada majstori nisu sigurni zbog čega je do zagušenja kanalizacije došlo. Na taj način će vrlo brzo ustanoviti problem i rešiti ga, a posle toga će biti izvršeno i takozvano kontrolno snimanje cevi.

Pored uobičajenih vodoinstalaterskih usluga, kao što su popravka i zamena WC šolja, ventila i vodovodnih cevi, odnosno tuš kabina, pisoara i lavaboa, ali i bojlera i bidea, te kada, svaki servis koji je specijalizovan za odgušenje kanalizacije Zemun nudi i druge usluge. Pod tim prvenstveno mislimo da majstori mogu biti angažovani kada je potrebno u određenom prostoru izvršiti renoviranje kupatila, to jest njegovu adaptaciju. A u dodatne usluge spada i čišćenje šahti, ali i septičkih jama, kao i njihova dezinfekcija.
fotografije
ODGUŠENJE KANALIZACIJE ZEMUN
ODGUŠENJE KANALIZACIJE ZEMUN
ODGUŠENJE KANALIZACIJE ZEMUN 2
ODGUŠENJE KANALIZACIJE ZEMUN 3
ODGUŠENJE KANALIZACIJE ZEMUN  4
ODGUŠENJE KANALIZACIJE ZEMUN 5
ODGUŠENJE KANALIZACIJE ZEMUN 6
ODGUŠENJE KANALIZACIJE ZEMUN  7
ODGUŠENJE KANALIZACIJE ZEMUN  8