Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 4.0/8

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Bogoslovija 

Izdvojili bismo iz bogate ponude brojnih vodoinstalaterskih servisa, koji se na području Bogoslovije u Beogradu nalaze najpre standardne usluge, a u koje osim uvođenja vode u kuću i svih vrsta popravki kanalizacionog i vodovodnog sistema, svakako spada i zamena elemenata tog sistema.

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Bogoslovija

Naročito je važno napomenuti da hitne intervencije nudi skoro svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Bogoslovija, a što uključuje rad u dane vikenda i u vreme praznika, odnosno izlazak majstora na teren noću, to jest pošto radno vreme nadležnog servisa bude završeno.

Upravo zato što se zahteva dodatno angažovanje zaposlenih, usluge koje se svrstavaju u hitne intervencije se naplaćuju gotovo uvek po višem cenovniku, ali će naravno klijenti prethodno da o tome budu precizno obavešteni.

A osim u privatnim kućama i stanovima, ove usluge mogu biti izvršene i u stambenim zgradama, zatim u bilo kom restoranu ili kafiću, te nekom drugom ugostiteljskom objektu. Takođe se podrazumeva da vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Bogoslovija može biti angažovan i u nekom hotelu, odnosno u okviru svakog drugog smeštajnog objekta, ali i u nekoj zdravstvenoj instituciji, odnosno gde god to bude bilo potrebno. 

Pobrinuće se ovi majstori i da na zahtev klijenata izvrše odgušenje kanalizacije, a kada će primeniti ili sajlu za ručnu odgušenje ili specijalna vozila, u kom slučaju se pod pritiskom konkretna usluga vrši. 

Isto tako će omogućiti i onim klijentima, u čijem prostoru nije tako jednostavno dijagnostikovati problem uslugu snimanja kanalizacionog sistema uz pomoć mikro kamera. U većini slučajeva je praksa da posle dijagnostičkog snimanja kanalizacionih horizontala ili vertikala, bude izvršena odabrana usluga, a nakon izvršene popravke se praktikuje da bude urađeno kontrolno snimanje, kako bi majstori bili potpuno sigurni da su problem otklonili u potpunosti.

Svakako mora maksimalno biti ispoštovana procedura, što znači da bi klijenti trebalo prvo da kontaktiraju vodoinstalaterski servis koji odaberu, a zatim da preciziraju kada će majstori moći da izađu na teren, kako bi se upoznali sa njihovim zahtevima.
fotografije
VODOINSTALATER BOGOSLOVIJA
VODOINSTALATER BOGOSLOVIJA
VODOINSTALATER BOGOSLOVIJA 2
VODOINSTALATER BOGOSLOVIJA 3