Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 3.8/10

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Topčider 

Uzevši u obzir da gotovo svaki servis, koji je na području Topčidera specijalizovan za pružanje vodoinstalaterskih usluga ima i službu, koja je zadužena za hitne intervencije, to slobodno možemo reći da skoro svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Topčider izlazi na teren u bilo koje doba i noći i dana, odnosno u dane praznika, zatim tokom vikenda i naravno radne sedmice. Usluge koje se smatraju hitnim intervencijama uvek podležu nešto drugačijem načinu naplate, odnosno primenjuje se viši cenovnik od onoga koji je uobičajen, te naravno klijenti dobijaju sve informacije o tome na vreme. 

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Topčider

Uz primenu savremenih i alata, ali i mašina, te uz adekvatnu edukaciju zaposlenih, svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Topčider nudi visok kvalitet usluga. 

Pored toga što mogu izraditi vodovodnu instalaciju u određenom objektu, odnosno postaviti cevi i sve ostale elemente, ovi majstori su specijalizovani i za izradu celokupne kanalizacione mreže, odnosno za zamenu neophodnih elemenata. 

Ukoliko je potrebno, izvršiće i montažu svih sanitarnih elemenata, odnosno galanterije prilikom adaptacije kupatila ili u novoizgrađenim objektima, a takođe će se pobrinuti i da izvrše sve ostale usluge koje klijent zahteva. A osim demontaže starih sanitarija, te skidanja pločica, kao i pripreme zida i poda za postavku novih, vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Topčider će se pobrinuti i za podziđivanje kade, odnosno za odnošenje šuta, te za sve ostale zahteve koje klijent bude imao vezano za dati objekat. 

Isto tako su ovi majstori specijalizovani i za uslugu odčepljenja kanalizacionog sistema, a kojom prilikom će koristiti ili specijalna vozila za odgušenje kanalizacije pod pritiskom ili ručne sajle. U ponudi brojnih servisa se nalazi i usluga snimanja kanalizacionog sistema mikro kamerama, a koja se primenjuje kada je neophodna dodatna dijagnostika.

Naravno da će popraviti ili zameniti ventile, ali i bojler ili vodokotlić svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Topčider po zahtevu klijenata. Isto tako će sve ostale elemente vodovodnog sistema ili popraviti ili zameniti, a u skladu sa zahtevima klijenata. 

Moramo upoznati sve zainteresovane za pomenute usluge da osim u stambenim jedinicama, odnosno stanovima i privatnim kućama, ovi majstori pomenute usluge mogu izvršiti i u stambenim zgradama, ali i u poslovnim prostorijama, te zdravstvenim i smeštajnim, odnosno ugostiteljskim objektima, pa čak i u okviru nekog industrijskog postrojenja. U tom slučaju klijent može od njih zahtevati i da zbrinu industrijski otpad u skladu sa pravilima, a što će oni po najpovoljnijoj ceni izvršiti.