Beograd

064/64 76 709
Vodoinstalaterski servis Protok slika

Beograd

064/65 80 739
Vodoinstalter Žubor slika

Beograd

064/89 73 712
Vodoinstalater Brzi slika

Beograd

063/262 242
Vodoinstalater Mića Muf slika

Beograd

065/25 86 325
Vodoinstalaterski servis Vodenica slika

Beograd

066/269 573
Vodovodni servis Izvor slika

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Banovo brdo 

Na osnovu zahteva klijenata će radnici, koje zapošljavaju specijalizovani vodoinstalaterski servisi na Banovom brdu da otklone bilo koji kvar u stanovima, poslovnim objektima i stambenim zgradama, ali i u industrijskim postrojenjima, te u zdravstvenim institucijama, odnosno u objektima različite namene. 

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Banovo brdo

Olakšavajuća okolnost za sve klijente je i ta što gotovo svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Banovo brdo praktikuje da ima i službu zaduženu za hitne intervencije. Zapravo to znači da će svaki klijent imati mogućnost da ih kontaktira i to kako nakon završenog radnog vremena, tako isto i u toku noći, a kako bi majstori izašli što pre na teren i konkretni problem otklonili u izuzetno kratkom roku. 

Tom prilikom će klijenti biti informisani i o ceni, uzevši u obzir da se prema specijalnom, a u većini slučajeva nešto više u cenovniku, naplaćuju usluge koje se smatraju hitnim intervencijama, to jest koje pomenuti stručnjaci vrše van radnog vremena. 

U standardne usluge se svrstava popravka WC šolja, vodokotlića i bojlera, zatim sifona, ventila i baterija, ali se podrazumeva da će svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Banovo brdo izvršiti i popravku bidea, lavaboa i pisoara. A po potrebi, ovi majstori mogu izvršiti i podziđivanje kade, odnosno renoviranje kupatila. 

U slučaju da klijent u objektu bilo koje namene želi da u potpunosti adaptira kupatilo, moraće da se sa majstorom dogovori prvo oko toga šta je sve potrebno uraditi, a zatim i da precizno definišu ko će pribaviti repromaterijal. U principu, praksa je da materijal nabavlja klijent, a ako to ne želi, mogu i ovlašćeni u nadležnom servisu to učiniti umesto njega. Svakako je važno da će tom prilikom biti u potpunosti ispoštovani zahtevi vlasnika prostora, a ovaj majstori osim standardnih vodoinstalaterskih usluga, mogu izvršiti i zamenu, odnosno postavljanje pločica. 

Ako bude bilo potrebno, može biti angažovan vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Banovo brdo i za čišćenje septičkih jama, ali i za crpljenje separatora, te će naravno biti izvršeno i pranje separatora. 

Dostupna je i usluga odgušenja kako tehničke i fekalne, tako isto i kišne kanalizacije, s tim da će ovi majstori izvršiti i ispiranje celokupnog kanalizacionog sistema u konkretnom objektu. 

Usluga snimanja kanalizacionih cevi, kako horizontalnih, tako i vertikalnih je dostupna na zahtev, odnosno vrši se po potrebi. Naime, ukoliko se radi o nešto ozbiljnijem zagušenju, te majstori ne mogu sa sigurnošću da utvrde gde je problem, predložiće klijentima snimanje kanalizacionih sistema mikro kamerama. Obično se vrši dijagnostičko snimanje, a potom i kontrolno, kako bi majstori bili sigurni da su u potpunosti konkretni kvar otklonili.
fotografije
VODOINSTALATER BANOVO BRDO
VODOINSTALATER BANOVO BRDO
VODOINSTALATER BANOVO BRDO 1
VODOINSTALATER BANOVO BRDO 2
VODOINSTALATER BANOVO BRDO 3
VODOINSTALATER BANOVO BRDO 4
VODOINSTALATER BANOVO BRDO 5
VODOINSTALATER BANOVO BRDO 6
VODOINSTALATER BANOVO BRDO 7
VODOINSTALATER BANOVO BRDO 8
VODOINSTALATER BANOVO BRDO 9
VODOINSTALATER BANOVO BRDO 10
VODOINSTALATER BANOVO BRDO 11