Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 3.8/10

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Banovo brdo 

Na osnovu zahteva klijenata će radnici, koje zapošljavaju specijalizovani vodoinstalaterski servisi na Banovom brdu da otklone bilo koji kvar u stanovima, poslovnim objektima i stambenim zgradama, ali i u industrijskim postrojenjima, te u zdravstvenim institucijama, odnosno u objektima različite namene. 

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Banovo brdo

Olakšavajuća okolnost za sve klijente je i ta što gotovo svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Banovo brdo praktikuje da ima i službu zaduženu za hitne intervencije. Zapravo to znači da će svaki klijent imati mogućnost da ih kontaktira i to kako nakon završenog radnog vremena, tako isto i u toku noći, a kako bi majstori izašli što pre na teren i konkretni problem otklonili u izuzetno kratkom roku. 

Tom prilikom će klijenti biti informisani i o ceni, uzevši u obzir da se prema specijalnom, a u većini slučajeva nešto više u cenovniku, naplaćuju usluge koje se smatraju hitnim intervencijama, to jest koje pomenuti stručnjaci vrše van radnog vremena. 

U standardne usluge se svrstava popravka WC šolja, vodokotlića i bojlera, zatim sifona, ventila i baterija, ali se podrazumeva da će svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Banovo brdo izvršiti i popravku bidea, lavaboa i pisoara. A po potrebi, ovi majstori mogu izvršiti i podziđivanje kade, odnosno renoviranje kupatila. 

U slučaju da klijent u objektu bilo koje namene želi da u potpunosti adaptira kupatilo, moraće da se sa majstorom dogovori prvo oko toga šta je sve potrebno uraditi, a zatim i da precizno definišu ko će pribaviti repromaterijal. U principu, praksa je da materijal nabavlja klijent, a ako to ne želi, mogu i ovlašćeni u nadležnom servisu to učiniti umesto njega. Svakako je važno da će tom prilikom biti u potpunosti ispoštovani zahtevi vlasnika prostora, a ovaj majstori osim standardnih vodoinstalaterskih usluga, mogu izvršiti i zamenu, odnosno postavljanje pločica. 

Ako bude bilo potrebno, može biti angažovan vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Banovo brdo i za čišćenje septičkih jama, ali i za crpljenje separatora, te će naravno biti izvršeno i pranje separatora. 

Dostupna je i usluga odgušenja kako tehničke i fekalne, tako isto i kišne kanalizacije, s tim da će ovi majstori izvršiti i ispiranje celokupnog kanalizacionog sistema u konkretnom objektu. 

Usluga snimanja kanalizacionih cevi, kako horizontalnih, tako i vertikalnih je dostupna na zahtev, odnosno vrši se po potrebi. Naime, ukoliko se radi o nešto ozbiljnijem zagušenju, te majstori ne mogu sa sigurnošću da utvrde gde je problem, predložiće klijentima snimanje kanalizacionih sistema mikro kamerama. Obično se vrši dijagnostičko snimanje, a potom i kontrolno, kako bi majstori bili sigurni da su u potpunosti konkretni kvar otklonili.
fotografije
VODOINSTALATER BANOVO BRDO 23
VODOINSTALATER BANOVO BRDO 23
VODOINSTALATER BANOVO BRDO 22
VODOINSTALATER BANOVO BRDO 21
VODOINSTALATER BANOVO BRDO 20
VODOINSTALATER BANOVO BRDO 19
VODOINSTALATER BANOVO BRDO 18
VODOINSTALATER BANOVO BRDO 17
VODOINSTALATER BANOVO BRDO 16
VODOINSTALATER BANOVO BRDO 15
VODOINSTALATER BANOVO BRDO 14
VODOINSTALATER BANOVO BRDO 13
VODOINSTALATER BANOVO BRDO 12
VODOINSTALATER BANOVO BRDO
VODOINSTALATER BANOVO BRDO 1
VODOINSTALATER BANOVO BRDO 2
VODOINSTALATER BANOVO BRDO 3
VODOINSTALATER BANOVO BRDO 4
VODOINSTALATER BANOVO BRDO 5
VODOINSTALATER BANOVO BRDO 6
VODOINSTALATER BANOVO BRDO 7
VODOINSTALATER BANOVO BRDO 8
VODOINSTALATER BANOVO BRDO 9
VODOINSTALATER BANOVO BRDO 10
VODOINSTALATER BANOVO BRDO 11