Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 4.0/8

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Odgušenje kanalizacije Kalemegdan 

Mada je osnovna usluga odgušenje kanalizacije Kalemegdan i to u objektima apsolutno bilo koje namene i strukture, odnosno starosti i površine, specijalizovani servisi nude i mnoge druge vodoinstalaterske usluge, ali i snimanje kanalizacionih sistema specijalnim kamerama. 

Odgušenje kanalizacije Kalemegdan 

Ponudom su obuhvaćene brojne usluge, ali je svakako osnovna odgušenje kanalizacije Kalemegdan i ona, kao i sve druge mogu biti izvršene i tokom radnog vremena određenog servisa i nakon njega. Radi se o tome, da skoro svaki servis koji se nalazi u tom delu Beograda nudi i mogućnost takozvanih hitnih intervencija, a što podrazumeva izlazak majstora na teren nakon završenog radnog vremena, pa čak i u toku noći, te praznikom i u dane vikenda. Međutim, klijenti će biti precizno informisani o cenama takvih usluga, jer one spadaju u nestandardne, uzevši u obzir da majstori bivaju angažovani nakon završenog radnog vremena. 

Svakako je najbitnije istaći to da će servisi specijalizovani za odgušenje kanalizacije Kalemegdan pomoći vlasniku bilo kog prostora, odnosno nadležnom licu u nekom hotelu ili fabrici, te u bilo kom objektu, da problem koji je iskrsao bude rešen što pre. 

Vrlo brzo pošto ih klijenti budu kontaktirali, majstori će shodno pravilima da izađu na teren, kako bi izvršili procenu i pristupili rešavanju problema koji je doveo do poteškoća u funkcionisanju bilo kanalizacionog sistema u tom objektu, bilo vodovodnog. 

Naravno da se vrši ručno odgušenje kanalizacije Kalemegdan, s tim što postoje brojni specijalizovani servisi, koji klijentima omogućuju i da kanalizacioni sistem bude očišćen pod pritiskom, kojom prilikom koriste i specijalna vozila. 

Osim kanalizacionih horizontala i vertikala, majstori će se pobrinuti i za odgušenje slivnika, ali i pisoara, WC šolja i čučavaca, kao i sudopera, kada i tuš kabina.

U zavisnosti od stepena zaprljana, odnosno od toga da li mogu da procene samostalno gde je problem nastao ili ne, majstori će predložiti klijentima i da bude izvršeno dijagnostičko snimanje cevi, u kom slučaju se koriste posebne mikro kamere. Vrlo brzo će dobiti informaciju o tome o kakvom problemu se radi, te će i pristupiti njegovom rešavanju u najkraćem mogućem roku, a posle čega bi obično trebalo da bude izvršeno i kontrolno snimanje kanalizacionog sistema mikro kamerama.