Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 3.8/10

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Filmski grad 

S obzirom na to da ima i tim za hitne intervencije, svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Filmski grad izlazi na teren vrlo brzo nakon što klijent pozove, a kako bi rešio nastali problem. Sasvim je svejedno da li se poteškoća javila u funkcionisanju vodovodnog sistema u konkretnom objektu ili kanalizacionog, jer su ovi servisi specijalizovani za popravke oba ta sistema, kao i za mnoge druge usluge. 

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Filmski grad

Bilo koja usluga da je potrebna klijentu i to kako tokom dana, tako i u toku noći, mora znati da skoro svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Filmski grad radi neprekidno, tako da će i u najkraćem mogućem roku majstori izaći na teren, te otkloniti određeni problem. 

Inače se hitne intervencije naplaćuju prema drugačijem cenovniku od standardnog, a koji je u većini slučajeva nešto skuplji, tako da će i vlasnici određenog prostora dobiti detaljne informacije kako o ceni, tako isto i o roku završetka radova. 

Pored ostalog, specijalizovani su i za odgušenje kanalizacije, odnosno slivnika i WC šolja, ali i kada, pisoara i lavaboa. Ukoliko u određenom slučaju bude bilo potrebno, majstori će ponuditi i uslugu snimanja kanalizacionog sistema specijalnim kamerama, kako bi bila izvršena što tačnija dijagnostika. Praksa je da se prvo vrši dijagnostičko snimanje kanalizacionog sistema, te da se utvrđeni problem otkloni, posle čega se obično praktikuje da bude izvršeno i kontrolno snimanje. 

Budući da mogu biti angažovani u svim objektima, ovi majstori vrše i industrijska čišćenja, odnosno odgušenje kanalizacije u industrijskim postrojenjima i fabrikama, te imaju sva potrebna znanja i iskustvo u zbrinjavanju industrijskog objekta. 

Adaptaciju kupatila će izvršiti svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Filmski grad, kojom prilikom će se pobrinuti da zahtevi klijenata budu maksimalno ispoštovani. A to znači da mogu demontirati i stare sanitarije i galanteriju, a kasnije montirati nove, te izvršiti podziđivanje kada, kao i uklanjanje starih pločica, odnosno postavku podloge za stavljanje novih pločica. 

U novoizgrađenim objektima bilo koje namene i strukture može biti izvršeno uvođenje vode, a podrazumeva se da ovi majstori vrše i sve neophodne popravke, odnosno zamenu određenih elemenata vodovodnog sistema. 

Svakako da će vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Filmski grad sanirati, odnosno popraviti sve kvarove koji su nastali na vodovodnom sistemu i to kako u stanovima, odnosno stambenim zgradama, tako isto i u kućama, ali i u hotelima, restoranima i kafeterijama, ali i u objektima bilo koje namene i strukture. 

Ukoliko dođe do pucanja vodovodnih cevi, ovi majstori će izvršiti sve potrebne usluge kako bi ih popravili, a podrazumeva se da će po zahtevu klijenata popraviti ili zameniti bojler, odnosno ventil ili bateriju, te mnoge druge kupatilske i kuhinjske elemente.
fotografije
VODOINSTALATER FILMSKI GRAD
VODOINSTALATER FILMSKI GRAD
VODOINSTALATER FILMSKI GRAD 1
VODOINSTALATER FILMSKI GRAD 2