Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 3.8/10

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Odgušenje kanalizacije Autokomanda 

U ovom delu Beograda postoje brojni specijalizovani vodoinstalaterski servisi ,a u okviru njih su zaposleni stručnjaci sa adekvatnim iskustvom i znanjem. Samo iz tog razloga i napominjemo da servisi koji su specijalizovani za odgušenje kanalizacije Autokomanda klijentima daju garanciju na izvršene usluge u propisanom trajanju. 

Odgušenje kanalizacije Autokomanda

Pored toga što će nastojati da u najkraćem mogućem roku izvrše odgušenje kanalizacije Autokomanda, majstori koji su u mnogobrojnim vodoinstalaterskih servisima u tom delu grada zaposleni će se potruditi i da to učine po povoljnoj ceni i na maksimalno profesionalna način.

Inače je pravilno da klijenti prvo moraju putem telefona izabrani servis tog tipa da kontaktiraju, pa pošto budu informisali zaposlene o konkretnom problemu sa kojim su se susreli vezano za funkcionisanje kanalizacionog sistema u ma kom objektu, oni će precizirati i u kom terminu će majstori da izađu na teren. 

A zapravo je upravo to neophodno da bi oni mogli da utvrde stanje kanalizacione ili horizontale ili vertikale u predmetnom objektu, te da na osnovu toga i zaposleni u konkretnom sevisu donesu odluku da li će biti izvršeno ručno odgušenje kanalizacije Autokomanda ili će biti neophodno da se koriste tom prilikom specijalna vozila, odnosno da odgušenje kanalizacionoh sistema u ma kom objektu bude izvršeno pod pritiskom. U skladu sa svim tim informacijama će biti i zvanično formirana ponuda za navedenu uslugu, a klijenti će svakako dobiti informacije i o okvirnom roku za njen završetak, kao i o tačnoj ceni. 

Napominjemo i to da mnogobrojni servisi praktikuju neprekidno da rade, odnosno da klijentima omogućuju i hitne intervencije po potrebi. Pod pojmom hitne intervencije se smatraju one usluge, koje majstori izvršavaju posle radnog vremena samog servisa, odnosno za vreme praznika ili tokom vikenda, kao i noću. A u skladu sa pravilnikom koji se u konkretnom servisu primenjuje, po višem cenovniku se naplaćuju hitne intervencije.