Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 3.8/10

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Golf naselje

Potrebno je da svi u čijem je stanu ili poslovnom prostoru došlo do poteškoća sa funkcionisanjem kanalizacionog ili vodovodnog sistema znaju da gotovo svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Golf naselje ima i službu za hitne intervencije. Jednostavnije govoreći, ako do konkretnog problema dođe u toku noći, ali i u bilo koje vreme nakon što servis završi sa radom, majstori koji dežuraju će nastojati da izađu na teren u što kraćem roku. 

Na taj način su klijenti rasterećeni bilo kakve brige, jer ih mogu angažovati kad god je potrebno, ali će svakako biti informisani i oceni, koja je u većini slučajeva nešto viša nego kada se konkretne usluge pružaju u toku radnog vremena određenog servisa. 

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Golf naselje

Naravno da će se pobrinuti svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Golf naselje da odgovori adekvatno na zahteve klijenata i to u najkraćem mogućem roku, a bez obzira da li je potrebno izvršiti popravku ili zamenu određenog kupatilskog ili kuhinjskog elementa. 

Svakako bi trebalo izdvojiti iz celokupne ponude mogućnost zamene ili popravke bilo vodokotlića ili ventila, bilo bojlera ili baterija. Takođe se podrazumeva da će ovi majstori po zahtevu klijenata izvršiti sve neophodne popravke, ali i zameniti tuš kabinu ili kadu, odnosno pisoar ili lavabo, kao i sifon, te bilo koji drugi kupatilski element. 

Zahvaljujući primeni savremene tehnologije, ovi servisi su specijalizovani i za odgušenje kanalizacionih horizontala, ali i vertikala i to u bilo kom objektu. Bitno je naglasiti da osim u stambenim zgradama, odnosno pojedinačnim stambenim jedinicama ili kućama, vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Golf naselje izlaze na teren i ukoliko je problem sa funkcionisanjem kanalizacije nastao u nekoj fabrici ili industrijskom postrojenju, odnosno u okviru nekog hotela, restorana ili kafića, te se podrazumeva da mogu biti angažovani ovi majstori i u zdravstvenim institucijama, kao i u okviru bilo kog drugog objekta. A u skladu sa celokupnom situacijom u konkretnom objektu, oni će odlučiti da li je dovoljno da koriste samo ručne sajle ili je neophodno da odgušenje kanalizacije bude izvršeno pod pritiskom, u kom slučaju se koriste namenska savremena vozila. Takođe na raspolaganju je klijentima usluga korišćenja mikro kamera, sa ciljem dijagnostičkog snimanja kanalizacionih sistema. 

Prilikom renoviranja kupatila, ovi majstori će izvršiti prvo demontažu starih sanitarija, a po potrebi i zamenu vodovodnih instalacija i svih elemenata. Isto tako ako klijent i to budu zahtevali, oni će skinuti i stare pločice, te pripremiti teren za postavljanje novih, a nakon čega će ponovo montirati nove sanitarije i galanteriju, sve u skladu sa zahtevima vlasnika samog prostora. 

Kad god to bude bilo potrebno, vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Golf naselje vrši i čišćenje šahti i septičkih jama, kao i njihovu dezinfekciju, a uz primenu odgovarajućih hemijskih sredstava. 

Svakako se podrazumeva da ovi majstori mogu biti zaduženi i za uvođenje vode u novoizgrađeni objekat, te za čišćenje otpadnih materija, kao i za industrijska čišćenja, ali i za zbrinjavanje industrijskog otpada prema važećim pravilima.
fotografije
VODOINSTALATER GOLF NASELJE
VODOINSTALATER GOLF NASELJE
VODOINSTALATER GOLF NASELJE 1
VODOINSTALATER GOLF NASELJE 2