Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalater Mića Muf

  • 063/262 242
  • 011/21 81 000
  • Beograd
  • Ocena: 4.9/53

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Odgušenje kanalizacije Obilićev venac 

Kad god je to potrebno, zaposleni u kompanijama koje su zadužene za odgušenje kanalizacije Obilićev venac će izaći u najkraćem roku na teren, a kako bi majstori mogli samostalno da utvrde gde je nastao problem, odnosno da procene na koji način će izvršiti odčepljivanje kanalizacije, uzevši u obzir da je ponudom obuhvaćeno i ručno i mašinsko odgušenje. 

Odgušenje kanalizacije Obilićev venac

S obzirom na to da je dostupno i mašinsko i ručno odgušenje kanalizacije Obilićev venac, izuzetno je važno da majstori mogu da izađu na teren, a vrlo brzo pošto ih klijenti budu kontaktirali, kako bi samostalno izvršili uvid u stanje kanalizacionog sistema u tom objektu, odnosno da bi doneli odluku koja usluga će imati bolji efekat u tom slučaju. 

Ono što moraju znati svi zainteresovani za tu uslugu jeste da gotovo svaki specijalizovani servis, koji je smešten u tom delu grada nudi mogućnost hitnih intervencija. A jednostavnije govoreći, to znači da majstori mogu i u svako doba noći ili dana, ali i tokom praznika ili u dane vikenda da izvrše uslugu ručnog ili, pak mašinskog odgušenja kanalizacionih vertikala i horizontala. Međutim, moraju biti informisani klijenti u tom slučaju da se navedena usluga obično naplaćuje prema nešto skupljem cenovniku, nego kada majstori na teren izlaze tokom radnog vremena. Svakako je važno napomenuti da će vlasnici određenog prostora ili nadležna lica u poslovnim objektima, odnosno industrijskim postrojenjima ili zdravstvenim, te ugostiteljskim institucijama, to jest u bilo kom drugom objektu, prethodno dobiti relevantna obaveštenja i o ceni navedene usluge i o roku njenog izvršenja. 

Postoje slučajevi kada nije tako jednostavno izvršiti odgušenje kanalizacije Obilićev venac, odnosno kada je potrebno majstorima da na drugačiji način utvrde gde je nastao problem. U tim situacijama će biti izvršeno dijagnostičko snimanje kanalizacionog sistema mikro kamerama. Vrlo brzo će nakon toga majstori imati informaciju gde je tačno nastalo začepljenje, te će samim tim i utvrditi da li je bolji izvršiti mašinsko odgušenje ili će biti sasvim dovoljno da koriste ručnu sajlu. Nepisano je pravilo da nakon dijagnostičkog snimanja kanalizacionih vertikala i horizontala pristupe otklanjanju nastalog problema, ted a posle svega toga treba da bude izvršeno i kontrolno snimanje, a o čemu će naravno vlasnici prostora dobiti precizna obaveštenja na vreme. 
fotografije
ODGUŠENJE KANALIZACIJE OBILIĆEV VENAC
ODGUŠENJE KANALIZACIJE OBILIĆEV VENAC
ODGUŠENJE KANALIZACIJE OBILIĆEV VENAC 2
ODGUŠENJE KANALIZACIJE OBILIĆEV VENAC 3