Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 3.8/10

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Odgušenje kanalizacije Grocka

Za vreme radnog vremena, ali i u toku noći su na raspolaganju svim klijentima brojni servisi, koji su specijalizovani prvenstveno za odgušenje kanalizacije Grocka. Isključivo na osnovu stanja na terenu će majstori odlučiti da li je bolje konkretnu uslugu izvršiti ručno ili mehanički, a dostupne su i mnoge druge vodoinstalaterske usluge. 

Odgušenje kanalizacije Grocka

Da bi bili apsolutno uspešni u pružanju ove usluge, svi servisi koji vrše odgušenje kanalizacije Grocka praktikuju da svoje majstore prvo pošalju u konkretni prostor, a kako bi izvršili procenu. Naime, postoje slučajevi kada vodoinstalateri ne mogu sa sigurnošću da utvrde šta je dovelo do poteškoća u radu kanalizacionog sistema, bilo u poslovnom prostoru ili stambenom, bilo u nekom industrijskom objektu, pa se tada pribegava snimanju kanalizacionog sistema mikro kamerama. Zahvaljujući tome će vodoinstalateri vrlo brzo i lako da saznaju šta je do toga dovelo i proceniće da li odgušenje kanalizacije treba izvršiti uz korišćenje specijalnih vozila i sistema ili je dovoljno koristiti ručnu sajlu. Upravo na osnovu svih tih informacija će klijenti dobiti informacije, kako o tome koliko će odgušenje kanalizacije Grocka trajati, tako isto i o tome koliko će ta usluga koštati. Ovde moramo naglasiti da se cena razlikuje ne samo na osnovu toga da li se vrši mašinsko ili ručno odgušenje, već i na osnovu toga da li majstori tu uslugu treba da izvrše tokom radnog vremena ili u toku noći. 

Najbolje rezultate snimanje kanalizacionih instalacija mikro kamerama daje ukoliko se izvrši pre postupka odgušenja, te ako se nakon određenog vremena izvrši kontrolno snimanje, jer na taj način vodoinstalateri mogu sa sigurnošću da tvrde da je konkretni problem u potpunosti otklonjen i da se vrlo verovatno kasnije neće javljati u takvom obimu. Svakako će informisati klijente o svim detaljima, a prvenstveno o ceni te usluge. 

Ukoliko to nekome bude bilo potrebno, vodoinstalateri koje zapošljava svaki servis specijalizovan za odgušenje kanalizacije Grocka će očistiti i slivnike, ali i sifone ispod sudopera, te će izvršiti i odgušenje pisoara, WC šolja i kada, odnosno tuš kabina, kao i lavaboa. 

A osim tih usluga, ovi majstori nude i uobičajene vodoinstalaterske usluge, te po zahtevu klijenata mogu izvršiti zamenu bojlera, kao i zamenu ili popravku dotrajalih ventila, odnosno zamenu celokupnih vodovodnih i kanalizacionih instalacija u bilo kom objektu. Ponudom su obuhvaćene i usluge zamene svih sanitarija, ali i adaptacije kupatila shodno zahtevima vlasnika prostora.
fotografije
ODGUŠENJE KANALIZACIJE GROCKA 3
ODGUŠENJE KANALIZACIJE GROCKA 3
ODGUŠENJE KANALIZACIJE GROCKA 2
ODGUŠENJE KANALIZACIJE GROCKA
ODGUŠENJE KANALIZACIJE GROCKA 4
ODGUŠENJE KANALIZACIJE GROCKA 5