Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalater Mića Muf

  • 063/262 242
  • 011/21 81 000
  • Beograd
  • Ocena: 4.9/53

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Julino brdo 

U pomenutom beogradskom naselju se nalaze brojni vodoinstalaterski servisi, a čije usluge su neprekidno klijentima na raspolaganju. Stvar je u tome da skoro svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Julino brdo dežura, to jest vrši konkretne usluge po zahtevu klijenata i tokom noći, ali i nakon završenog radnog vremena tog servisa. Nešto su više cene usluga koje spadaju u hitne intervencije, te će prethodno vlasnici samog prostora ili nadležna lica u okviru konkretnog objekta dobiti sva neophodna obaveštenja kako o ceni te usluge, tako isto i o brzini njenog izvršavanja, odnosno o roku završetka. 

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Julino brdo 

Visokokvalifikovani majstori su osnovno obeležje gotovo svakog vodoinstalaterskog servisa, koji se nalazi u pomenutom delu grada. Iz tog razloga i ističemo da svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Julino brdo izvršava maksimalno korektno ono što klijent želi i u optimalnom roku. 

Zamena ventila, kao i njihova popravka, ali isto tako i zamena grejača na bojlerima, te sve ostale i krupnije i sitne popravke spadaju u usluge, koje nude brojni servisi u tom delu Beograda. 

Prilikom adaptacije kupatila u bilo kom prostoru će ovi majstori izvršiti, praktično sve što od njih klijent bude zahtevao. A u stvari pod tim mislimo kako na postavljanje novih pločica i skidanje starih, tako isto i na zamenu celokupne kupatilske galanterije, odnosno na demontažu starih sanitarija i montažu novih, ali i na sve ostale popravke i prepravke kako u okviru vodovodnog sistema u tom kupatilu, tako isto i na sanitarijama i ostalim elementima. U skladu sa dogovorom koji će imati sa vlasnikom prostora, majstori će se pobrinuti i da odnesu šut na predviđeno mesto, a mogu izvršiti i podziđivanje kada.

Uklanjanje industrijskog otpada će biti izvršeno ukoliko vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Julino brdo bude angažovan za odgušenje kanalizacije u fabrikama ili industrijskim postrojenjima, te za dezinfekciju cevi. Naravno da oni konkretnu uslugu i sve ostale mogu vršiti i u kućama, odnosno u pojedinačnim stanovima i celim stambenim zgradama, kao i u okviru bilo kog medicinskog, te ugostiteljskog objekata, to jest bilo gde gde za tim postoji potreba. 

Čišćenje kako šahti, tako isto i septičkih jama, odnosno njihova dezinfekcija u skladu sa propisima je, isto tako usluga koju po zahtevu klijenata majstori mogu da izvrše u najkraćem mogućem roku. 

Inače se odgušenje kanalizacije može vršiti i ručno i mašinski, a gotovo svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Julino brdo uključuje i dijagnostičko snimanje celokupne kanalizacije, odnosno kanalizacionih horizontala ili vertikala, kojom prilikom se koriste mikro kamere.
fotografije
VODOINSTALATER JULINO BRDO
VODOINSTALATER JULINO BRDO
VODOINSTALATER JULINO BRDO 2
VODOINSTALATER JULINO BRDO 3