Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 3.8/10

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Veljko Vlahović

Potrebno je iz celokupne ponude specijalizovanih vodoinstalaterskih servisa izdvojiti uslugu odgušenja kanalizacije, ali i pomenuti činjenicu da skoro svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Veljko Vlahović po zahtevu klijenata, odnosno u skladu sa potrebama samog prostora može da izvrši i snimanje kanalizacionog sistema mikro kamerama. 

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Veljko Vlahović

Istakli bismo i to da gotovo svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Veljko Vlahović nudi i mogućnost angažovanja radnika prilikom renoviranja kupatila, kada će oni najpre izvršiti sve popravke na vodovodnom sistemu u samom objektu, a isto tako će se pobrinuti i da zamene sanitarije, odnosno kupatilsku galanteriju, pa čak ako bude bilo potrebno, majstori mogu i da pripreme teren kako bi bile postavljene pločice. 

Potrebno je da putem telefona svi zainteresovani kontaktiraju izabrani servis, jer je pravilo da majstori prvo moraju izaći na teren, odnosno da se najpre moraju upoznati sa stanjem kupatila ili kuhinje,tse utvrditi u čemu je problem, kako bi mogli da formiraju cenu i pripreme ponudu. 

Inače, gotovo svi vodoinstalaterski servisi u beogradskom naselju Veljko Vlahović rade i vikendom, odnosno u dane praznika, ali i noću, uzevši u obzir da imaju i službu za hitne intervencije, tako da majstori mogu kad god to bude bilo potrebno da izađu na teren. 

Osim mogućnosti da izvrši odgušenje kanalizacije, te snimanje kanalizacionog sistema mikro kamerama, skoro svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Veljko Vlahović po zahtevu klijenata popravlja i menja ventile, zatim grejače na bojlerima i baterije, te vrši sve neophodne popravke na sanitarijama i kupatilskim elementima. 

A majstori mogu biti angažovani kako u okviru stambenih objekata, tako isto i u okviru hotela, zatim restorana i kafića, ali i u medicinskim institucijama, te uopšteno u svakom drugom objektu gde bude bilo potrebno izvršiti na koju od usluga koje oni nude.

Svakako da će se pobrinuti i za čišćenje šahti i septičkih jama, a po zahtevu klijenata vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Veljko Vlahović će izvršiti i čišćenje kanalizacionog sistema u industrijskim postrojenjima, te će tom prilikom da se pobrine i o zbrinjavanju industrijskog otpada u skladu sa trenutno važećim pravilima zakona.