Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 4.0/8

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Grocka 

Svi stanovnici Grocke na raspolaganju imaju mnogobrojne specijalizovane vodoinstalaterske servise, koji uz standardne usluge nude i odgušenje kanalizacije, zatim snimanje vertikala i horizontala, ali i mnoge druge vodoinstalaterske usluge. 

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Grocka 

Bez obzira da li su zainteresovani za standardne usluge ili žele da vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Grocka izvrše neke posebne zahteve, klijenti moraju znati da svi servisi rade u toku dana, a da noću imaju ekipu za hitne intervencije. A to znači da ukoliko dođe do poteškoća u funkcionisanju bilo vodovodnog sistema, bilo kanalizacionog, taj problem će u najkraćem mogućem roku biti rešen. 

Da ne bi došli u neprijatnu situaciju, moramo obavestiti sve klijente da se usluge naplaćuju po drugoj tarifi ukoliko se vrše u toku noći ili nakon završenog radnog vremena konkretnog servisa. 

Svakako je princip potpuno isti, jer majstori vrlo brzo posle dobijenog poziva izlaze na teren i nastoje da što je moguće pre reše problem. Nepisano je pravilo da oni imaju obavezu da se upoznaju sa stanjem na terenu, a da se njihov dolazak obično ne naplaćuje. Posle toga će oni izraditi ponudu za konkretne usluge i informisati klijente kako o ceni, tako isto i o tome koliki je rok za završetak radova. 

Posebno moramo napomenuti da gotovo svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Grocka nudi i odgušenje kanalizacije i to uz korišćenje specijalnih mašina i alata, odnosno uz primenu ručne sajle.

Svakako će u najkraćem mogućem roku problem sa funkcionisanjem kanalizacionog sistema u nekom industrijskom ili poslovnom objektu, odnosno u stanu ili u stambenoj zgradi biti rešen, a u ponudi je i mogućnost snimanja kanalizacionih sistema specijalnim kamerama. U većini slučajeva se ta usluga vrši kada postoji praktično nerešiv problem, a kako bi majstori mogli da utvrde zbog čega određeni kanalizacioni sistem ne funkcioniše kako treba, te da bi pomogli klijentima da vrlo brzo konkretni problem reše. Običeno se predlaže da bude izvršeno prvo dijagnostičko snimanje, posle čega se pratikuje i kontrolno, kako bi problem bio sa uspehom i trajno saniran. 

Bitno je napomenuti da ponuda obuhvata i uobičajene usluge, tako da po zahtevu klijenata svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Grocka vrši adaptaciju kupatila, odnosno ugradnju vodovodnih i kanalizacionih sistema, kao i njihovu popravku. 

Ukoliko je to nekome bude bilo potrebno, majstori će zameniti ventile, popraviti ih i osposobiti za rad, a svakako mogu izvršiti i zamenu WC šolja, bojlera i kada, potom pisoara, lavaboa i bidea. 
A ko god se odluči za adaptaciju kupatila, trebalo bi da kontaktira odabrani servis, kako bi dobio kompletnu ponudu, a nakon što vodoinstalater izađe na teren i upozna se sa zahtevima klijenata i stanjem samog prostora.
fotografije
VODOINSTALATER GROCKA
VODOINSTALATER GROCKA
VODOINSTALATER GROCKA 1
VODOINSTALATER GROCKA 2