Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 3.8/10

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Odgušenje kanalizacije Višnjička banja 

Na području ovog beogradskog naselja postoje brojni servisi, koji su pored ostalo specijalizovani i za ručno, odnosno mašinsko odgušenje kanalizacije Višnjička banja. 
Naravno da majstori koji su u takvim servisima zaposleni mogu klijentima da pruže i sve vodoinstalaterske usluge, koje su im potrebne. 

Odgušenje kanalizacije Višnjička banja 

Shodno iznetim zahtevima će majstori izvršiti kompletno renoviranje kupatila u bilo kom objektu, a u kom slučaju će osim zamene vodovodnih instalacija izvršiti zamenu, odnosno popravku baterija, ali i bojlera, te svih ventila. Isto tako će se pobrinuti i da stare sanitarije i kupatilske elemente demontiraju, a posle izvršenih popravki, odnosno ispunjenja zahteva klijenata, oni će nove sanitarije ponovo montirati. Ukoliko to neko bude zahtevao, vodoinstalateri mogu da izvrše i pripremu zida i poda za postavljanje novih pločica u kupatilu. 

Pored toga što mogu izvršiti odgušenje kanalizacije Višnjička banja, ovi majstori mogu biti angažovani i kada je neophodno da bude izvršeno čišćenje, odnosno dezinfekcija kako septičkih jama i čučavaca, tako isto iz separatora, odnosno šahti. 

Ukoliko neki klijent zahteva da konkretna usluga bude izvršena u određenom industrijskom objektu, može zahtevati i da ovi majstori odvezu industrijski otpad na za to propisano mesto, a kojom prilikom će maksimalno poštovati zakonom propisana pravila.

Kada je u pitanju osnovna usluga, majstori u ovim servisima mogu da je izvrše i ručno, ali i uz korišćenje specijalnih vozila, u kom slučaju se odgušenje kanalizacije Višnjička banja vrši pod pritiskom. Naravno da odluku o tome koja će usluga da bude primenjena u određenom objektu isključivo donose majstori i to nakon što izađu na teren, to jest posle poziva koji će im uputiti zainteresovani klijenti. 

U principu to obično bude dovoljno, da majstori odluče da li je bolje odgušenje kanalizacionih horizontala ili vertikala izvršiti mašinski ili ručno, mada ima slučajeva kada je neophodno da bude primenjena i dodatna usluga. A pod tim mislimo na snimanje kanalizacionog sistema, kojom prilikom se koriste specijalne namenske mikro kamere, što ima za cilj lakšu dijagnostiku. Dakle, ako se dogodi da majstor ne može u potpunosti da samostalno odredi u čemu je problem, to jest ako nije siguran kako je najbolje da ga otkloni, on će predložiti klijentu dijagnostičko snimanje kanalizacionog sistema. Na osnovu rezultata snimanja će utvrditi gde je nastao tačno problem i doneti zvaničnu odluku o tome kako bi trebalo da ga reši, te će upravo u skladu sa time i da kreira ponudu.